Kwaliteit

Lizzy Koster

Goede ervaring. Alleen de juiste gebruiksaanwijzing zat er niet bij. na een telefoontje was dit zo geregeld maar dat zou beter zijn dat je dit automatisch per email opgestuurd zou krijgen. nu moest... Goede ervaring. Alleen de juiste gebruiksaanwijzing zat er niet bij. na een telefoontje was dit zo geregeld maar dat zou beter zijn dat je dit automatisch per email opgestuurd zou krijgen. nu moest ik er achteraan bellen. gelukkig was het telefoonnummer niet moeilijk te vinden.

Opvallende sterke punten:

degene die ik aan de telefoon kreeg wist precies wat ik bedoelde en stuurde meteen de goede gebruiksaanwijzing. ik heb het product pas ruim een week in gebruik dus van de kwaliteit bij langer... degene die ik aan de telefoon kreeg wist precies wat ik bedoelde en stuurde meteen de goede gebruiksaanwijzing. ik heb het product pas ruim een week in gebruik dus van de kwaliteit bij langer gebruik kan ik niet veel zeggen. maar voor zover ziet het er heel mooi uit en werkt het goed.

Hanneke Mattijssen

Nvt

Levertijd is prima

Karen Kool

Erg tevreden. De service was goed en precies zoals aangegeven.
Mijn plisségordijn hangt prachtig en was makkelijk te bevestigen met de duidelijke instructies.

Opvallende sterke punten:

Duidelijke communicatie, conform verwachting.

S.Dijksma

Excellent

Opvallende sterke punten:

Good quality and quick delivery

Sander Brood

Goede producten en duidelijke website

Opvallende sterke punten:

Werd gebeld om de afspraak om in te meten te vervroegen 👍🏻

Henk Jacobs

Goede uitleg hoe je moet meten.

Het past!

Flores Hopster

Eenvoudig bestellen

Duidelijkheid

Harold Stoter

Heel goed

Snelle levertijd

Sacha Stibbe

Goede ervaring, goede bereikbaarheid, correcte communicatie. Erg blij met de vakkundige meet- en montage service

Opvallende sterke punten:

De prijs/kwaliteit verhouding is zonder meer uitstekend. De telefonische bereikbaarheid is uitstekend. De levertijd was uitstekend, zeker gelet op het feit dat alles precies op maat gemaakt werd. De... De prijs/kwaliteit verhouding is zonder meer uitstekend. De telefonische bereikbaarheid is uitstekend. De levertijd was uitstekend, zeker gelet op het feit dat alles precies op maat gemaakt werd. De website is begrijpelijk en overzichtelijk. De meet- en montage service was vakkundig en accuraat. Complimenten!

Joke Dewaele

Zeer goed

Opvallende sterke punten:

Volledige online aankoop, duidelijke info en opvolging