Kwaliteit

T Rietveld

Lever kijt telang

Tatiana Wal

Ik zou deze winkel niet aanbevelen aan mijn ergste vijand. Ik heb een rolgordijn besteld, het werd heel snel geleverd, maar het is kapot. Het kan niet worden geïnstalleerd omdat het uit het raam... Ik zou deze winkel niet aanbevelen aan mijn ergste vijand. Ik heb een rolgordijn besteld, het werd heel snel geleverd, maar het is kapot. Het kan niet worden geïnstalleerd omdat het uit het raam valt. Ik wilde het retourneren. Ik stuur al twee weken e-mails naar deze winkel, maar niemand reageert. Het onderschatten van de cliënt. Niemand neemt de moeite om een ​​retourformulier op te sturen. Het is erg druk in de winkel. Het geld is weg. Bedankt voor uw aandacht.

Service op nulniveau.

Reactie Raamdecoratie.com:

Beste Tatiana,
Beste Tatiana,
We schrikken een beetje van uw geschreven beoordeling, en vinden dat we de kans niet hebben gehad om het ervaren probleem voor u op te lossen. Behalve dat het bij ons erg druk is,herkennen we ons absoluut niet in de geschreven beoordeling. De grote hoeveelheid aan e-mails die u ons heeft verstuurd maakte het totaal wellicht wat onoverzichtelijk voor u. U wenste het artikel te retourneren, dit hebben we voor u in gang gezet. Ik zie dat u het retouretiket heeft aangemaakt, maar zelf nog geen actie heeft ondernomen om het pakket retour te sturen. Op het moment dat het pakket weer bij ons ontvangen is betalen we uw bestelling uiteraard terug. Hetgeen u schetst over dat niemand reageert op uw e-mails en dat uw geld weg is, klopt niet met de werkelijkheid. We helpen u heel graag verder wanneer er nog vragen zijn.
Raamdecoratie.com

Joke Castrop

Alles verliep netjes en snel, behalve de levering via UPS verliep niet zo goed

Opvallende sterke punten:

Online besteld, verder is er geen contact geweest dus dat Jan ik niet beoordelen

Sandra Eerens

Ik heb onlangs duorolgordijnen besteld en wat een goede keuze. Ze zijn makkelijk te bevestigen, goed materiaal en het ziet er mooi strak uit. En voor een hele schappelijke prijs.

Makkelijk te bevestigen

Jan van Leusen

Uitstekend bedrijf goede prijs en prima kwaliteit

Opvallende sterke punten:

Goede duidelijke website en snelle levering

Desiree Dokter

(Bewerkt)

Ik heb erg lang moeten wachten op mijn op maat gemaakte rolgordijnen. Aangegeven dat qua communicatie er wel wat verbetering mogelijk is. Uiteindelijk wel een kleine compensatie gekregen en... Ik heb erg lang moeten wachten op mijn op maat gemaakte rolgordijnen. Aangegeven dat qua communicatie er wel wat verbetering mogelijk is. Uiteindelijk wel een kleine compensatie gekregen en vriendelijk te woord gestaan door klantenservice.
Helaas ben ik na ontvangst niet helemaal tevreden omdat er een kier zit tussen de gordijnen en het kozijn welke ik niet verwachtte, ook met zijgeleiders. Ik heb bewust de inmeetservice laten komen om dit te voorkomen. Maar zelf proberen op te lossen nu.

N.v.t.

j

Bevestigingspunten van plastic zwak
doek is 1 keer omlaag gegaan en is al helemaal uitgerafeld
zat maar halve draad op mijn schroeven??????

goeie levertijd

Reactie Raamdecoratie.com:

Beste Jorne,
Beste Jorne,
Wij schrikken van uw geschreven beoordeling en helpen u graag verder. Ik zie dat u slechts twee uur geleden een e-mail naar onze klantenservice heeft gestuurd. We zullen uw e-mail zo snel mogelijk oppakken om u van een goed werkend dakraam rolgordijn te voorzien.
Raamdecoratie.com

Wim Van Eijck

Prijs kwaliteit goed, snelheid in leveren ook goed
Inhoudelijke reactie n.a.v. een opmerking mijnerzijds vond ik niet sterk ondanks ik voor de inhoud volledig begrip heb.
Een kleine geste...
Prijs kwaliteit goed, snelheid in leveren ook goed
Een kleine geste met een korting voor de eventuele nieuwe bestelling was 'm.i. een goede oplossing geweest.

Opvallende sterke punten:

Zeer duidelijke site met goede uitleg

Gunther Van de steene

Perfecte levering