Prima geregeld zeer tevreden
Reactie Tuiss Raamdecoratie:
Beste klant,
Bedankt voor jouw positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over Tuiss. We hopen je snel terug te zien als klant :-).
Beste klant,
Hi Wim,
Dank voor je positieve review! Wat fijn dat je zo tevreden bent met de bestelling + levering!
Wij wensen je veel plezier met je raamdecoratie :)
Goedemiddag ,
Dank voor je 5 sterren review! Wat fijn dat je tevreden bent. Wij wensen je veel plezier met je raamdecoratie :)
Goedemiddag ,
Dank voor je positieve review! Wij wensen je veel plezier met je dag en nacht duo plissé gordijnen :)
Hi Lidewij!
Dank voor je review! Wat fijn dat je blij bent met je vouwgordijnen.
Wij wensen je veel plezier met je raamdecoratie :)
Hi Jolanda,
Dank voor je 5 sterren review!
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze prijs/kwaliteits verhouding en de levering. Wij wensen je veel plezier met je raamdecoratie...
Goedemiddag,
Dank voor je review! Wat fijn dat de levering optijd was :)
Wij wensen je veel plezier met je raamdecoratie!
Goedemiddag,
Dank voor je review! Wat fijn dat je gordijnen passen en naar wens zijn :)
Wij wensen je veel plezier met je raamdecoratie!
Hi Martijn,
Bedankt voor jouw positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met jouw jaloezie en de productie hiervan, we hopen je snel terug te zien als klant :-).
Met...
Dank voor je review!
Wat vervelend dat je niet tevreden bent met de kleur van je koorden. Mocht je graag nikkel kettingen willen ontvangen, raad ik je aan een mail te sturen...