Jo De Block

Mooi bedrijf maar de levering van de houten jaloezien was er te weinig speling berekend zodat we dat zelf hebben moeten inkorten
Dit is natuurlijk niet de bedoeling.

Goedemorgen Jo,
Dank voor je positieve review. Wat fijn dat je tevreden met ons bent!

J. vd Hoek

Vouwgordijnen besteld.
Passen perfect, zijn mooi.
Voldoen geheel aan de Verwachtingen.

Goedemiddag,
Wat fijn dat je tevreden bent met je vouwgordijnen! Dank voor je 5 sterren review

Marielle

Goed bedrijf doen wat ze beloven

Hi Marielle,
Wat fijn dat je tevreden bent met ons. Dank voor je review!

Ingrid

Mooi product voor een eerlijke prijs

Hi Ingrid,
Wat fijn te horen dat je tevreden bent met je product!

HC van Tol

Alles is prima geleverd!

Goedemiddag,
Dank voor je 5 sterren review!

Jossa sabine

Supertevreden over prijs/kwaliteit en na 10 dagenlang geleverd

Hi Sabne,
Wat fijn dat je tevreden bent over de prijs/kwaliteit verhouding en de levering! Wij wensen je veel plezier met je raamdecoratie :)

Fernand Smeets

We hebben mooie DuoShade Draaikiep Antraciet Plisségordijnen besteld en zijn zeer tevreden. Omdat wij hele smalle aluminium kozijnen hebben was dit een hele mooie oplossing om toch gordijnen voor... We hebben mooie DuoShade Draaikiep Antraciet Plisségordijnen besteld en zijn zeer tevreden. Omdat wij hele smalle aluminium kozijnen hebben was dit een hele mooie oplossing om toch gordijnen voor het raam op te hangen zonder het openen van het raam te blokkeren.

Hi Fernand,
Dank voor je review! Wat fijn te horen dat je tevreden bent met je plisse gordijnen. Wij wensen je veel plezier met je raamdecoratie :)

Jeffrey

Nog nooit zo waardeloos bedrijf mee gemaakt. Zelfs een halve ster is teveel. Personeel onbeschoft en service is belachelijk

Beste Jeffrey,
Dank voor je bericht en goed je gisteren gesproken te hebben.
Beste Jeffrey,
Dank voor je bericht en goed je gisteren gesproken te hebben.
Balen dat je niet had gelezen dat onze voeringen wit/ecru-kleurig zijn (goed bij het buitenhouden van warmte).
We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen met je tweede bestelling.

Ruud in 't Veld

Voor twee ramen raamdecoratie besteld bij TUISS waarvan een voor een draaikiepraam. Snelle levering en de pasvorm is uitstekend. He bevestigen is eigenlijk een fluitje van een cent. Het enige dat... Voor twee ramen raamdecoratie besteld bij TUISS waarvan een voor een draaikiepraam. Snelle levering en de pasvorm is uitstekend. He bevestigen is eigenlijk een fluitje van een cent. Het enige dat niet helemaal verliep zoals gepland betrof de bevestiging aan 1 hoek. De plakstrip liet daar na een dag los. Waarschijnlijk doordat de ondergrond iets poreus was. Ik heb hiervoor nieuwe plakstrips gekocht en nu zit het als een huis. Uiterst tevreden dus!!

Hi Ruud,
Dank voor je positieve review! Wij wensen jou veel plezier van je raamdecoratie :)

Wendy Arts

Mooie kwaliteit gordijnen voor een goede prijs. En netjes afgewerkt en geleverd.

Hi Wendy,
Wat fijn dat je blij bent met je gordijnen. Wij wensen je veel plezier met je bestelling :)