John

Perfect

Goedemorgen,
Dank voor je 5 sterren review. Wat fijn om te horen dat je tevreden met ons bent!

Julian

Robert Snoek

Hi Robert,
Hi Robert,
Dank voor je positieve review!
Wat tof om te horen dat je ons beschrijft als "goed". Wij waarderen je review enorm. Wij wensen je veel plezier met je raamdecoratie.

Ellen post

Snelle levering en mooie kwaliteit en precies wat wij er van verwachten.we zijn zeer tevreden ?.

Hi Ellen,
Hi Ellen,
Dank voor je super positieve review!
Wat super fijn om te lezen dat je tevreden bent met de levering en de kwaliteit van je bestelling. Wij wensen je enorm veel plezier met je bestelde raamdecoratie.

Koster

Vandaag het vouwgordijn voor de badkamer ontvangen!!!! Prachtig genaaid dubbele stof zoals besteld en het hangt perfect!!!! Bedankt voor de goede en snelle levering!!!

Hi Koster,
Dank voor je super positieve review!
Wat super om te horen dat je blij bent met het resultaat. Wij wensen je veel plezier met je raamdecoratie.
Met vriendelijke...
Hi Koster,

Wim

Super makkelijk te monteren, ideaal om in te meten, kortom dik tevreden

Hi Wim,
Hi Wim,
Dank voor je 5 sterren review!
Wat tof om te lezen dat je dik tevreden bent met onze producten. Wij waarderen je mening enorm. Dank voor je tijd om je mening over ons te delen.

Zakia attaea

Al 2x eerder besteld voor mezelf en me moeder

Hi Zakia,
Dank voor je positieve review!
Super om te horen dat je vaker bij ons besteld. Dit waarderen wij enorm. Wij zien je graag weer terug als klant.
Team...
Hi Zakia,

B Verhaard

Keurige service en komen afspraken na

Hi Berny,
Dank voor je positieve feedback!
Hi Berny,
Dank voor je positieve feedback!
Super goed om te horen dat je blij bent met onze service. Wij wensen je veel plezier met je bestelde producten. Wij zien je weer graag terug als klant.

Debbie Wouda

Mooie producten voor een goede prijs

Hi Debbie,
Dank voor je 5 sterren review!
Enorm fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelde producten. Wij wensen je hier enorm veel plezier mee!
Met vriendelijke...
Hi Debbie,