BJde Graaf

Prima product. Alleen bijgeleverde (+ pluggen) zijn ons inziens te groot aangezien het een lichtgewicht plisségordijn/product is. Levering ging sneller dan verwacht ondanks de vakantieperiode.... Prima product. Alleen bijgeleverde (+ pluggen) zijn ons inziens te groot aangezien het een lichtgewicht plisségordijn/product is. Levering ging sneller dan verwacht ondanks de vakantieperiode. Alleen het leveringsmoment ging onaangekondigd. Het werd/was al geleverd voordat we bericht hadden gehad.

Hi Brenda,
Dank voor je 4 sterren review. Wat fijn dat je tevreden met ons bent!
Wij zullen je feedback meenemen naar ons eerst volgende meeting, zodat wij hieraan kunnen werken. :)
Wij...
Hi Brenda,
Dank voor je 4 sterren review. Wat fijn dat je tevreden met ons bent!
Wij wensen je veel plezier met je raamdecoratie :)
Vriendelijke groet,

EC Schouten v Engelen

Hi!
Dank voor je 5 sterren review! Fijn om te horen dat je tevreden bent :)

Petra

Goede service. Eerder geleverd dan verwacbt

Hi Petra,
Wat fijn dat je zo tevreden bent over de service en snelle levering! Wij waarderen je review enorm.

HWABoonWeijman

Alles is perfect verlopen

Hi!
Dank voor je review. Wat fijn dat je tevreden bent met je aankoop bij Tuiss Raamdecoratie!
Team Tuiss :)

sandra wouters

Rolgordijnen besteld hangen geweldig

Hi Sandra!
Wat goed om te lezen dat u tevreden bent over uw rolgordijnen. Uw positieve review wordt erg gewaardeerd!

Jolanda Van Zijp

Volgens afspraak geleverd, ziet er mooi uit, degelijk materiaal er zit alleen een klein knikje in de stof veroorzaakt door de roede maar ga er vanuit dat dit er nog uit zakt

Hi Jolanda,
Dank voor je 5 sterren review. Wat fijn dat je tevreden met ons bent!
Wij wensen je veel plezier met je raamdecoratie :)
Vriendelijke groet,

Gerda Hilverda

Zeer goede kwaliteit en snelle levering

Hi Gerda!
Dank voor je review! Wat goed dat je tevreden bent met je aankoop en de snelle levering.
Team Tuiss :)

Wilco Thuss

Uiterst tevreden

Hi Wilco,
Bedankt voor de review. Wat fijn dat je tevreden met ons bent!
Wij wensen je alvast een fijn weekend. :)

A Krijgsman

Website via een collega aanbevolen gekregen, zag er goed uit en de gok maar genomen. Voor 5 raampartijen houten jalouzieen besteld, geplande levertijd 21 tot 28 dagen. Al binnen 21 dagen geleverd en... Website via een collega aanbevolen gekregen, zag er goed uit en de gok maar genomen. Voor 5 raampartijen houten jalouzieen besteld, geplande levertijd 21 tot 28 dagen. Al binnen 21 dagen geleverd en ze hangen er prachtig bij, geen spijt van!!

Hi!
Wat fijn dat je tevreden ben met je bestelling bij Tuiss Raamdecoratie! Wij waarderen jouw mening enorm.

desiree

Heel goed

Hi Desiree,
Dank voor je review! Jouw mening wordt erg gewaardeerd. Wij wensen je veel plezier met je raamdecoratie!