M Vroomen

Fijn bedrijf alleen knullige email communicatie. Je krijgt in eerste een email dat je product gemaakt wordt dan hoor je weken niks om vervolgens een email te ontvangen met een mogelijke verzenddatum... Fijn bedrijf alleen knullige email communicatie. Je krijgt in eerste een email dat je product gemaakt wordt dan hoor je weken niks om vervolgens een email te ontvangen met een mogelijke verzenddatum die een week lang om 6.30 uur bijgewerkt wordt naar weer een dag later! Je moet steeds een link aanklikken in de mail om de update te kunnen lezen. De artikelen werden wel netjes bezorgd, goed verpakt en een duidelijke handleiding erbij. Het ziet er mooi uit!

Hi Marielle,
Dank voor je 5 sterren review. Wat fijn dat je tevreden met ons bent!
Wij zullen je feedback meenemen naar ons eerst volgende meeting, zodat wij hieraan kunnen werken....
Hi Marielle,
Dank voor je 5 sterren review. Wat fijn dat je tevreden met ons bent!
Wij zullen je feedback meenemen naar ons eerst volgende meeting, zodat wij hieraan kunnen werken. :)
Wij wensen je veel plezier met je raamdecoratie :)
Vriendelijke groet,

Dieneke van Heukelom

Mooie plissegordijnen. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Hi Dieneke,
Dank voor je positieve review! Wij wensen je veel plezier van de raamdecoratie :)

Petra Hens

Correcte levering, netjes en precies de maten die ik had opgegeven. Ik ben tevreden.

Hi Petra,
Dank voor uw 5 sterren review. Wat fijn dat u tevreden bent met onze producten!

C Hoonhoud

Meerdere bestellingen geplaatst bij dit bedrijf en altijd zeer tevreden over de prijs kwaliteit verhouding - zeer goede service ook na verzending - er is een verbeterpunt; doe andere kwaliteit... Meerdere bestellingen geplaatst bij dit bedrijf en altijd zeer tevreden over de prijs kwaliteit verhouding - zeer goede service ook na verzending - er is een verbeterpunt; doe andere kwaliteit schroeven en pluggen bij de producten - de kwaliteit van meegezonden schroeven is heel slecht - meerderen afgebroken zelfs bij voorboren.

Goedemorgen,
Dank voor je 4 sterren review. Wat fijn dat je tevreden met ons bent!
Wij...
Goedemorgen,
Dank voor je 4 sterren review. Wat fijn dat je tevreden met ons bent!
Wij wensen je veel plezier met je raamdecoratie :)
Vriendelijke groet,

Conny Van de ruit

Duidelijke website snelle levering en goede prijs kwaliteit

Beste Conny,
Dank voor uw 5 sterren review! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit van de producten en de snelle levering.

Danielle Van der Hoeven

Goede service snelle levering

Beste Danielle,
Bedankt voor je positieve review! Dit waarderen wij erg.
Veel plezier met je nieuwe raamdecoratie!

Mirette Smit-Harmsen

Super tevreden

Beste Mirette,
Bedankt voor je positieve feedback!
Veel plezier met je nieuwe plisse gordijnen en we hopen je weer als klant terug te zien in de toekomst.
Met vriendelijke...
Beste Mirette,
Bedankt voor je positieve feedback!

tobias lurvink

Luxaflex eerder geleverd dan gepland en alles is precies zoals verwacht. We zijn heel erg tevreden.

Hi Tobias,
Hi Tobias,
Dank voor je positieve review! Enorm goed om te horen dat je tevreden bent met je bestelling. Wij wensen je veel plezier met je raamdecoratie. Dank voor het delen van je ervaring met ons.

Verbinnen Griet

Sneller dan verwacht, verwachtingen volledig ingelost! Zeer tevreden!

Hi Griet,
Dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze producten. Wij zien je graag terug in de toekomst als klant.

Jolanda Wezendonk Gerritzen

Nerjes en eerder geleverd van tevoren kreeg ik monstertjes opgestuurd.
Zeer tevreden

Hi Jolanda,
Dank voor je 5 sterren review! Wat super fijn om te horen dat je zeer tevreden bent over de service van begin tot eind. Dank voor het delen van je ervaring met ons.
Met...
Hi Jolanda,