Trude

Makkelijke site. De plissé gordijnen zien er goed uit en passen perfect. Enige minpuntje dat ze plotseling bezorgd werden zonder enige aankondiging.

Hi Trude,
Hi Trude,
Heel erg bedankt voor jouw reactie.
We zijn onwijs blij om te horen dat je zo enthousiast bent over de kwaliteit van onze producten. Bedankt voor je feedback met betrekking tot de bezorg informatie, dit punt zullen wij oppakken en verbeteren waar nodig. In de toekomst zien we je graag terug als klant.

Tanneke Jansen-Moonen

We zijn zeer tevreden over de houten jaloezieën die we voor onze woonkamer besteld hebben. De kwaliteit is prachtig,manier van monteren staat duidelijk uitgelegd op de website( die zeer... We zijn zeer tevreden over de houten jaloezieën die we voor onze woonkamer besteld hebben. De kwaliteit is prachtig,manier van monteren staat duidelijk uitgelegd op de website( die zeer overzichtelijk is). Dus we hebben weer besteld: ditmaal rolgordijnen voor de rest van het huis!!!!
Prijs/ kwaliteit is goed!!!!

Hi Tanneke,
Hi Tanneke,
Heel erg bedankt voor jouw reactie.
We zijn onwijs blij om te horen dat je zo enthousiast bent over de kwaliteit van onze producten. In de toekomst zien we je graag terug als klant.

Gerard van Vilsteren

Prima service. Vooraf eerst een aantal stalen besteld (gratis) om te kijken hoe het in werkelijkheid eruit zag. Toen besteld en na een paar weken het gordijn ontvangen. Past perfect.

Hi Gerard,
Hi Gerard,
Heel erg bedankt voor jouw reactie.
We zijn onwijs blij om te horen dat je zo enthousiast bent over onze service en producten. In de toekomst zien we je graag terug als klant.

Njiske Dijkstra

Super service, prima kwaliteit!

Hi Nijske,
Hi Nijske,
Heel erg bedankt voor jouw reactie.
We zijn onwijs blij om te horen dat je zo enthousiast bent over onze service en de kwaliteit van onze producten. In de toekomst zien we je graag terug als klant.

Bruggink - van Ulsen

Zeer goed

Heel erg bedankt voor jouw reactie.
We zijn onwijs blij om te horen dat je zo enthousiast bent over ons. In de toekomst zien we je graag terug als klant.

Wesselink

Uitstekend

Team Tuiss :)

Kleur goed, maat goed, levertijd goed. Ik zou alleen graag de koordjes/kettingen aan de zijkant wat langer zien, is wat makkelijker open en dicht doen.

Heel erg bedankt voor jouw reactie.
We zijn onwijs blij om te horen dat je zo enthousiast bent over onze producten en levering. In de toekomst zien we je graag terug als klant.

Silvia Bouman

Zeer goed

Hi Silvia,
Hi Silvia,

B van Kampen

Goed.

Nicol Duivenvoorde

Snelle levering, gordijnen van mooie en goede kwaliteit!
Op de website is het duidelijk hoe je moet opmeten en waar je op moet letten met bestellen, wel zo fijn!
Een handleiding op papier...
Snelle levering, gordijnen van mooie en goede kwaliteit!
Een handleiding op papier had ik nog wel handig gevonden, ook al is deze online te lezen.

Hi Nicol,
Hi Nicol,