Arno Burgers

Uitstekende service! Exact zoals ik het wilde

Hi Arno,
Hi Arno,
Heel erg bedankt voor jouw reactie.
We zijn onwijs blij om te horen dat je zo enthousiast bent over onze service en producten. In de toekomst zien we je graag terug als klant.

Hans Habing

Je kunt de goede maat doorgeven en je kunt het direct ophangen.zit je er ook niet zelf mee te prutsen.

Heel erg bedankt voor jouw reactie.
We zijn onwijs blij om te horen dat je zo enthousiast bent over onze producten. In de toekomst zien we je graag terug als klant.

Jos

Alles top geregeld

Hi Jos,
Hi Jos,

Wilma van Duijn

Heel goed.. snel geleverd en een goede prijs dus blij mee

Hi Wilma,
Heel erg bedankt voor jouw reactie.
We zijn onwijs blij om te horen dat je zo enthousiast bent over onze prijs en levering. In de toekomst zien we je graag terug als klant.
Hi Wilma,

Hans Esveldt

Perfect de plissegordijnen

Marco Blokstra

Goede kwaliteit. Prima rolgordijn.

Hi Marco,
Hi Marco,
Heel erg bedankt voor jouw reactie.
We zijn onwijs blij om te horen dat je zo enthousiast bent over onze producten en de kwaliteit hiervan. In de toekomst zien we je graag terug als klant.

Bram 't Gilde

Mooie zonnewering, uitstekende bouwkwaliteit en netjes op maat gemaakt en makkelijk te monteren.

Hi Bram,
Hi Bram,
Heel erg bedankt voor jouw reactie.
We zijn onwijs blij om te horen dat je zo enthousiast bent over onze producten en montage. In de toekomst zien we je graag terug als klant.

Rieky Kremers

Goed ervaren

Hi Rieky,
Heel erg bedankt voor jouw reactie.
We zijn onwijs blij om te horen dat je zo enthousiast bent over ons. In de toekomst zien we je graag terug als klant.
Met vriendelijke...
Hi Rieky,

Matthijs-de bie

Prijs kwaliteit zeer goed!!!ook een heel goed systeem om op te hangen !!zeker een aanrader!

Hi Matthijs,
Hi Matthijs,
Heel erg bedankt voor jouw reactie.
We zijn onwijs blij om te horen dat je zo enthousiast bent over onze prijs kwaliteitsverhouding en onze montage. In de toekomst zien we je graag terug als klant.

Hans Ordelmans

Netjes geregeld