AA Moser

Prima ondersteuning bij vragen. Levering binnen 14 dgn.

Beste klant,
Bedankt voor uw positieve feeback!
Ons team waardeert dit enorm.

Isis Cooman

Zeer goede ervaring. Voor ons nieuwe huis was ik opzoek naar gordijnen voor de woonkamer en tijdens de pandemie was het niet mogelijk de winkel in te stappen om kleuren en stoffen van nabij te... Zeer goede ervaring. Voor ons nieuwe huis was ik opzoek naar gordijnen voor de woonkamer en tijdens de pandemie was het niet mogelijk de winkel in te stappen om kleuren en stoffen van nabij te bekijken, dus ben ik online opzoek gegaan. Ik kwam de website Van Tuiss tegen, deze had ruime keuze en ik kon vooraf gratis samples bestellen om de structuur en kleur van de gordijnstoffen beter te bekijken. Ik heb een stuk of 5 samples uitgekozen. Na mijn keuze gemaakt te hebben, was het wachten op de gordijnen. Die waren keurig optijd af en thuis geleverd. De kwaliteit is top en de gordijnen hangen prima in de woonkamer. Ik ben zeer tevredenheid.

Beste Isis,
Bedankt om de tijd te nemen voor je uitgebreide positieve Review!
Dit waarderen wij enorm. Fijn om te horen dat u uw ervaring met Tuiss als pretting heeft ervaren.
Wij zien u...
Beste Isis,
Bedankt om de tijd te nemen voor je uitgebreide positieve Review!
Wij zien u graag als klant weer terug!

Daisy

Hi Daisy,
Bedankt voor je positieve feedback!
Veel plezier met uw nieuwe raamdecoratie.
Tuiss Team

J Stikkolorum

Ik heb bedrijf als goed ervaren

Beste Klant,
Fijn om te horen dat u uw eravaring met Tuiss als prettig heeft ervaren.
Bedankt voor uw positieve feedback!

Corrie Wielaard

Was een snelle levering, mooie jaloezieën, helemaal naar mijn zin.

Beste Corrie,
Bedankt voor de positieve feedback! Fijn om te horen dat uw raamdecoratie naar wens is en u de levering als prettig heeft ervaren.

M.P.

Vlotte levering van een goed product!

Hi M.P.
Dank voor je 5 sterren review!
Wat enorm fijn om te horen dat je tevreden bent met het eind product en de levering! Dit waarderen wij enorm.
Dank voor het delen van je ervaring...
Hi M.P.

Daniëlle

Echt mooi werk geleverd Ik ben er heel blij mee Zelfs na een klein probleem wat door jullie zeer snel en netjes opgelost werd

Hi Danielle,
Dank voor je 5 sterren review!
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelde raamdecoratie en met onze service! Wij wensen je er veel plezier van!
Dank voor het...
Hi Danielle,

astrid

Hi Astrid,
Dank voor je positieve review!
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelde raamdecoratie! Wij wensen je er veel plezier van!
Dank voor het delen van je ervaring...
Hi Astrid,

Lukasz Janusz

Super prima!

Hi Lukasz,
Dank voor je 5 sterren review!
Enorm fijn dat je super tevreden bent met je bestelling! Wij wensen je er veel plezier mee!
Met...
Hi Lukasz,

Annemie de Louw

Prima, goede site, goede service

Hi Annemie,
Dank voor je positieve review!
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service! Dit waarderen wij enorm.
Met...
Hi Annemie,