Rob Kaim

De bestelde vouwgordijnen voldeden precies aan onze verwachtingen. De stof is perfect strak op maat gemaakt. We zijn er heel blij mee. Zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding.

Goedemiddag Rob,
Dank voor je 5 sterren review!
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelling! Wij wensen je veel plezier met je raamdecoratie!
Met vriendelijke...
Goedemiddag Rob,

B. de Roode

Voor de 2de keer een bestelling geplaatst en ook deze keer heel erg tevreden met het geleverde resultaat. Ik kan het iedereen aanraden!

Goedemiddag,
Dank voor je 5-sterren review. Wat fijn dat alles naar wens is verlopen!
Wij wensen je veel plezier met je raamdecoratie :)

Ennie

Uitstekende kwaliteit en volgens afspraak geleverd.

Goedemiddag Ennie,
Dank voor je 5 sterren review!
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelling en onze service. Wij wensen je veel plezier met je raamdecoratie!
Goedemiddag Ennie,

Rishma

Mooi en makkelijk te bevestigen. Waarschijnlijk was er door het transport het sierlatje gebroken. Deze hebben we gelukkig kunnen plakken.
Maar het hangt er, erg blij ermee!

Marionne

Prima kwaliteit (wij kochten duo-plissé gordijnen en verduisterende rolgordijnen), levering volgens afspraak, goed telefonisch advies bij vragen.

Goedemorgen Marionne,
Goedemorgen Marionne,

NANCY VAN HERCK

Perfect verlopen! Je kan zelf je maten kiezen, wat uitzonderlijk is voor deze prijzen. Goede kwaliteit en snel geleverd. Ik zou er zo weer voor kiezen

Goedemorgen Nancy,
Goedemorgen Nancy,

Hendriks

Mooie produkten op maat. Erg goed en snel te bevestigen. Snelle levering en toch goede prijs.

Goedemorgen,
Dank voor je positieve review! Wat fijn dat je tevreden met ons bent en de geleverde jaloezieën.

E Schijffelen

Mooie materialen, opdrachten zijn naar wens uitgevoerd, eerder klaar dan gepland, kortom perfect bedrijf om mee in zee te gaan.

Rita Boymans

Rolgordijnen besteld op tijd afgeleverd goede kwaliteit

Goedemorgen Rita,
Dank voor je positieve review! Wat fijn dat je tevreden met ons bent en de geleverde rolgordijnen.
Goedemorgen Rita,

Shamaila Minhas

Super goed allea top in orde

Goedemorgen Shamaila,
Dank voor je positieve review! Wat fijn dat je tevreden met ons bent en de geleverde Velux Rolgordijn.
Goedemorgen Shamaila,