Hans Reuchlin

Prima ervaring met Tuiss. Eerst een paar proefstukjes laten opsturen voor kleur en materiaal. Op basis daarvan een keuze gemaakt. Heel blij met het resultaat en snel ontvangen!

Hi Hans,
Wij raden onze klanten altijd aan om gratis kleurstalen te bestellen.
Fijn dat u het zo ook heeft gedaan en dat het naar wens is !

Gert Boogerd

Dit bedrijf kwam naar voren toen wij een rolgordijn met kleurige decoratie zochten. Geen van de grote leveranciers had dat in zijn assortiment, maar bij Tuiss keuze volop.
We vonden een...
We vonden een gordijn met een mooie groene waterverf-achtige print en konden een staaltje van dit gordijn thuisbezorgd krijgen.
Eenmaal dit staaltje bekeken hebben we direkt een groot rolgordijn besteld en hoefden alleen de maten van het raam op te geven op aanwijzingen van Tuiss.
Na de opdrachtbevestiging van Tuiss bleef het enkele weken angstvallig stil maar plots werd het gordijn bezorgd, keurig verpakt.
Montage was een fluitje van een cent en het resultaat is fantastisch. Keurig afgewerkt onderaan en een soepel mechanisme met ijzeren kettingbediening.
We zijn aangenaam verrast door assortiment van Tuiss en de keurige afwerking van onze bestelling. Een aanrader!

Mary Noordam

Netjes geleverd en mooie kwaliteit stof.

Hi Mary,
Dank voor je positieve review. Wat fijn dat de levering en je product naar wens zijn!

N M

De gordijn is mooi en neetjes op maat gemaakt.

Beste klant,
Goed om te horen dat je alles in de juiste maten ontvangen hebt en je tevreden bent!

Ger Kurvers

Mooi product voor een super voordelige prijs als je 't vergelijkt met andere websites. Zeker 'n aanrader en graag weer volgende keer.

Hi Ger,
Dank voor je positieve review. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden met ons bent! Wij zien je volgende bestelling graag tegemoet.
Wij wensen je veel plezier met je raamdecoratie...
Hi Ger,

Jan van Zee

Keurig materiaal en op tijd geleverd. Het minpunt is dat de buitenkant van de vouwgordijnen niet in dezelfde kleur is dat viel wel tegen.

Hi Jan,
Dank voor je 4 sterren review. Wat fijn dat je tevreden met ons bent!
Wij zullen je feedback meenemen naar ons eerst volgende meeting, zodat wij hieraan kunnen werken.
Wij wensen...
Hi Jan,
Dank voor je 4 sterren review. Wat fijn dat je tevreden met ons bent!

Aziza

Wij zijn erg tevreden met raamdeco van Tuiss..
Wij hebben alles op tijd geleverd gekregen.
Wij zijn erg tevreden met raamdeco van Tuiss..
Wij hebben alles op tijd geleverd gekregen.
Het is van goede kwaliteit en wij zullen in de toekomst zeker nog eens bestellen wanneer het nodig is!

Beste mevrouw Aziza,
Wij worden blij van dit soort terugkoppelingen!
Goed om te horen dat we er een nieuwe vaste klant bij hebben.

Marcia Geurts- de Raad

Snelle en professionele klantenservice. Goede kwaliteit van de aangevraagde producten. Wat you see is what you get !!!!

Beste Marcia,
Ons doel is bereikt, zo te horen bent u erg tevreden!
Fijn dat u goed te spreken bent over ons.

Schenkelaars & Terpstra

100% Top kwaliteit, en super snelle levering !!

Beste meneer Schenkelaar,
Fijn dat onze service aan je wensen voldoet.
Bedankt voor je terugkoppeling!

Linda

Een eenvoudig bestelproces en zeer tevreden met de vouwgordijnen.

Beste Linda,
Goed dat alles soepel is verlopen!
Wij zijn blij dat de vouwgordijnen voldoen aan je wens.