Angelique van Eck

Top bedrijf, een perfecte levering, super tevreden.

Hi Angelique,
Bedankt voor de mooie woorden! Daar zijn we erg blij mee!
We wensen je veel plezier van je raamdecoratie en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen op Tuiss.nl...
Hi Angelique,
Bedankt voor de mooie woorden! Daar zijn we erg blij mee!

Mevr. Visser

Betrouwbaar, goeie kwaliteit en redelijk snelle levering. Geen verrassingen! Je krijgt wat je koopt!

Beste Ellen,
Bedankt voor het delen van je ervaring met ons! Goed om te horen dat je tevreden bent met je raambekleding!

Rieky Van Assouw

Snelle levering problemen worden snel opgelost

Goedemiddag,
Bedankt voor je mooie beoordeling! Meestal gaat alles in een keer goed maar soms niet en dan proberen we het snel op te lossen, goed om te horen dat het naar wens is!
We hopen...
Goedemiddag,
We hopen dat je ons weer overweegt als je raamdecoratie nodig hebt in de toekomst :-)

W j m de jong

Goede service en snelle levering

Goedemiddag,
Goed om te horen dat alles naar wens is! Bedankt voor het delen van je ervaring met ons.

gerrit-jan peters

Zeer goede kwaliteit sneller dan verwacht

Beste Gerrit-Jan,
Goed om te horen dat je tevreden bent met je raambekleding en de levering!
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. :-)

Arie

Degelijk produkt, exact op maat gemaakt voor zeer nette prijs.

Hi Arie,
Bedankt voor het delen van je ervaring met ons! We zijn blij dat alles naar wens is.

Daniel van Meegen

Heel goed

Hi Daniel,
Bedankt voor je mooie beoordeling, als jij blij bent zijn wij dat ook :-)

Mascha Van den Heuvel van Varik

Doen wat ze beloven. Goede kwaliteit..
Blij met mijn aankoop.

Hi Mascha,
Bedankt voor je mooie beoordeling en fijn om te horen dat alles naar wens is :-)
Team Tuiss

Prima materiaal, wel lange levertijd en montage instructie ontbrak

Hi!
Hi!
Bedankt voor het delen van je ervaring met ons! Goed om te horen dat je blij bent met de kwaliteit. Omdat onze raambekleding speciaal op maat gemaakt wordt is de levertijd wat langer dan bij standaard producten. De handleiding printen wij niet uit maar deze ontvang je digitaal wanneer je de bestelling bij ons plaatst.
We hopen dat het alsnog gelukt is met ophangen :-) We hopen dat je veel plezier zal hebben van je raamdecoratie.

Marga Scheltens

Wij zijn zeer tevreden met onze twee verduisterende rolgordijnen voor onze slaapkamers.
Ook vonden we het erg prettig om eerst een paar gratis kleurstalen te bestellen en daarna onze keus te maken in kleur en materiaal.

Hi Marga,
Hi Marga,
Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat de verduisterende rolgordijnen helemaal naar wens zijn en dat je gebruikt hebt gemaakt van onze gratis stalenservice. Het is altijd fijn om thuis de stof even te voelen en de kleuren in het echt te zien.
We wensen je veel plezier van je Tuiss raamdecoratie!