Rens

Goede prijs kwaliteit.
weinig tot geen verschil met de kwalitiet van de kwantum.
voor een fractie van de prijs.

Rozendaal-Krijthe

Mooie jaloezieën, precies op maat.

Goedemiddag,
Dank voor je 5-sterren review! Wat fijn dat je tevreden met ons bent en de geleverde jaloezieën.
Goedemiddag,

Debby van Steen

Levering kwam op aangegeven tijd. Prima verpakt en onbeschadigd.

Goedemiddag Debby,
Dank voor je 5 sterren review!
Wat fijn om te horen dat je blij bent met de levering. Wij wensen je veel plezier met je raamdecoratie!
Team...
Goedemiddag Debby,
Team Tuiss :)

Marianne den Ouden

Precies op maat gemaakt perfect

Goedemiddag Marianne,
Dank voor je positieve review! Wat fijn dat je tevreden met ons bent en de geleverde jaloezieën.
Goedemiddag Marianne,

Leo van den Heuvel

Perfect op maat gemaakte vouwgordijnen, goede instructievideo om de gordijnen te monteren.

Goedemorgen Leo,
Dank voor je positieve review! Wat fijn dat je tevreden met ons bent en de geleverde vouwgordijnen.
Goedemorgen Leo,

R Salmo

Ik ben 100% tevreden met de nieuwe Jaloezieën die ik wilde houden, maar toch zonder problemen door jullie zijn vervangen. Voor de goede service zou ik meer dan 5 sterren willen geven.

Tuiss is voor mij een bedrijf die weet hoe het anders moet.

Goedemorgen Ramon,
Goedemorgen Ramon,

Elke

Handige website met duidelijke uitleg over hoe je best de raamdecoratie opmeet. Rolgordijn is zeer mooi en zeer goede verduisterende kwaliteit.

Goedemiddag Elke,
Dank voor je positieve review! Wat fijn dat je tevreden met ons bent en het geleverde rolgordijn.
Goedemiddag Elke,

Nellie van Smoorenburg- van Rijn

Ja, ik ben héél tevreden met mijn aankoop bij Tuiss!
Perfect op maat geleverd en echt véél voordeliger dan in een woninginrichtingszaak....
Voor één raam had ik de maat íets langer moeten...
Ja, ik ben héél tevreden met mijn aankoop bij Tuiss!
Voor één raam had ik de maat íets langer moeten opgeven zodat de jaloezie mooi op het raamkozijn rust; vooral met raam open gaat het wat heen en weer. Maar.....dat is mijn schuld. Verder alles Top!

Goedemiddag Nellie,
Dank voor je 5 sterren review!
Wat fijn dat je tevreden met ons bent en de geleverde producten.
Goedemiddag Nellie,
Dank voor je 5 sterren review!
Wat fijn dat je tevreden met ons bent en de geleverde producten.

Marie louise Geijsen

Perfecte afhandeling, snelle levering en mooie prijs/kwaliteit

Goedemiddag Marie Louise,
Dank voor je positieve review! Wat fijn dat je tevreden met ons bent en de geleverder producten.
Goedemiddag Marie Louise,