f boender

Goedemiddag :-)
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen en fijn om te horen dat je tevreden bent met je aankopen bij ons!
We wensen je veel plezier van je...
Goedemiddag :-)
We wensen je veel plezier van je raamdecoratie!

Lize

Veel keus, we werden goed op de hoogte van het verloop van de bestelling gehouden en het product werd snel geleverd. We zijn er zeer tevreden over.

Hi Lize,
Goed om te horen dat je voldoende keus hebt gehad bij het uitzoeken van de juiste raamdecoratie en fijn dat je over het bestelproces ook tevreden bent!
Bedankt voor je mooie...
Hi Lize,
Bedankt voor je mooie feedback!

Brian Van de Sand

Super. Snelle reactie, goede levering. (First time right!)

Hi Brian,
Bedankt voor het delen van je ervaring met ons!
We wensen je veel plezier van je raamdecoratie en hopelijk tot ziens op tuiss.nl :-)

John Broos

Prima service, en goede feedback

Hi John,
Goed om te horen dat je blij bent met je aankoop bij ons! Bedankt voor je feedback.
We hopen dat we je in de toekomst weer als klant mogen verwelkomen :-)

Marcel Ophelders

Prima service, op maat gemaakte lamellen

Hi Marcel,
Goed om te horen dat je tevreden bent met je lamellen! Bedankt voor het delen van je ervaring met ons!

annet van essen

Fantastisch van te voren kleine staaltjes te kunnen aanvragen..dan is een keus maken echt super! Gordijnen zijn van zeer goede kwaliteit.. meet en ophanginstructies duidelijk. Goede prijd en... Fantastisch van te voren kleine staaltjes te kunnen aanvragen..dan is een keus maken echt super! Gordijnen zijn van zeer goede kwaliteit.. meet en ophanginstructies duidelijk. Goede prijd en kwaliteit verhouding. Dank voor de goede service!

Hi Annet,
Wat fijn dat alles naar wens is! Bedankt voor de mooie woorden en we wensen je veel plezier van je gordijnen!

Simone Bovenkerk

Prima, wachttijd was wat lang, maar goede kwaliteit. Tip: bestel je vouwgordijn precies op de juiste lengtemaat, anders bolt hij op aan de onderkant, dit in tegenstelling met een rolgordijn.

Hi Simone,
Hi Simone,
Bedankt voor je mooie feedback en goed om te horen dat je tevreden bent met je bestelling! Onze bezorgdiensten hebben te kampen gehad met wat vertraging deze decembermaand dus het kan wat langer geduurd hebben dan normaal, excuses daarvoor!
We wensen je veel plezier van je raamdecoratie en hopelijk tot ziens bij Tuiss!

Henk

Wij zijn erg blij met de rolgordijnen. Prima kwaliteit voor de prijs.

Hi Henk,
Fijn dat jullie tevreden zijn met jullie bestelling bij ons en de kwaliteit van onze producten!
Bedankt voor de feedback.

Jurgen manifarges

Een wordt voor Perfect

Hi Jurgen,
Wauw! Dat is een mooie omschrijving die je ons daar geeft! We doen ons best :-)
Fijn dat je tevreden bent en bedankt voor je beoordeling!

van Oorschot

Prachtige op maat gemaakte duorolgordijn ontvangen. Hij past perfect en de prijs is prima, alleen de levertijd was voor ons onduidelijk en met ruim 3 weken dankzij de vertraging door UPS iets minder... Prachtige op maat gemaakte duorolgordijn ontvangen. Hij past perfect en de prijs is prima, alleen de levertijd was voor ons onduidelijk en met ruim 3 weken dankzij de vertraging door UPS iets minder fijn.

Goedemiddag,
Bedankt voor het delen van je ervaring met ons en goed om te horen dat je blij bent met de producten die je hebt ontvangen :-)
Helaas hebben onze koeriersdiensten inderdaad te...
Goedemiddag,
Helaas hebben onze koeriersdiensten inderdaad te kampen gehad met wat vertragingen in december, excuses daarvoor!
We wensen je veel plezier van je raamdecoratie en hopen je in de toekomst weer als klant te mogen verwelkomen!