nick

Hi Nick,
Fijn om te horen dat alles naar wens is.

Stefan

Een tijd geleden een rolgordijn besteld. Leverdatum 29-10. De status van mijn order staat al bijna twee weken op 'uw bestelling wordt gemaakt ...'. Afgelopen vrijdag een mail gestuurd met verzoek... Een tijd geleden een rolgordijn besteld. Leverdatum 29-10. De status van mijn order staat al bijna twee weken op 'uw bestelling wordt gemaakt ...'. Afgelopen vrijdag een mail gestuurd met verzoek een update te geven. Tot op heden geen antwoord ontvangen. Wel maandag, dinsdag, woensdag aan de telefoon gehangen met klantenservice. Ondanks beloften terug te bellen, ben ik telkens degene die moet bellen. Inmiddels lijkt het erop dat mijn bestelling niet geleverd kan worden omdat het product niet (meer) gemaakt wordt. Erg irritant, helemaal omdat niemand bij Tuiss zich geroepen voelt hierover met mij te communiceren. Ik heb mijn geld teruggevraagd en ga op zoek naar een leverancier die wél levert en wel een proactieve klantenservice heeft. Wat een aanfluiting!

P Been

Een uitgebreide keus in kleuren en maten.
Duidelijke beschrijving en direct een prijs opgaaf.

Hi P. Been,
Dank voor het delen van je ervaring met ons.
Fijn om te horen dat er genoeg keuze is en dat je bestelling soepel is verlopen.

Linda B.

Alles perfect geleverd. Mooie kwaliteit lamellen. Ik ben zeer tevreden!

Hi Linda,
Dank voor het delen van je ervaring met ons!

SS

Heel fijn bedrijf. Komt afspraken goed na.

Beste klant,
Dank voor je mooie beoordeling!

Vincent

Ik heb zelf een fout gemaakt, mijn nieuwe raam gaat naar binnen open. Maar de rolgordijnen zien er prima uit op het eerste gezicht, ik moet ze helaas wel weggooien omdat mijn raam niet open kan als... Ik heb zelf een fout gemaakt, mijn nieuwe raam gaat naar binnen open. Maar de rolgordijnen zien er prima uit op het eerste gezicht, ik moet ze helaas wel weggooien omdat mijn raam niet open kan als ik ze op hang.

Hi Vincent,
Dank voor je bericht, neem gerust contact met ons op.
Wij gaan graag met je opzoek naar een oplossing.

Lize

Uitstekend. Goede service en mooi product voor een goede prijs.

Hi Lize,
Goed om te horen dat je blij met de prijs, service en het product bent!

albert ebbinge

Prima,nette afwerking van het produkt. volgens afspraak op tijd geleverd.

Hi Albert,
Dank voor je mooie review!

Fleur de Jong

Snelle levering van een goed product! Mooie jaloezie precies zoals ik had besteld en makkelijk te monteren.

Hi Fleur,
Bij zijn blij om te horen dat je bestelling soepel is verlopen en dat alles naar wens is!
Dank voor het delen van je ervaring met ons.

Maris

Ik had met acht dagen de nieuwe luxaflex netjes thuis bezorgd en Ik had geluk dat het dezelfde kleur is als mijn andere luxaflex die ik al had , de kleur keuze is erg groot.

Hi Maris,
Goed om te horen dat je bestelling netjes qua kleur aansluit op je vorige jaloezieën!