Corinne Provoost

Bedrij fis prima, product viel wat tegen

Hamid

Sier lijst voor bovenaan de raam jaloezieen hebben niet de zelfde maat als de jaloezieen zelf, zware min punt. Ik moet nu zelf inmeten en zagen en wie weet brokkelt de kleur er nog vanaf 3x niksss

Romy

Ik heb hier mijn plissé rolgordijn besteld en ik ben erg tevreden. Het gordijn is binnen 3 weken geleverd en was makkelijk op te hangen. Mooie kleur, laat geen licht door en werkt isolerend.

Goedemorgen Romy,
Dank voor je 5 sterren review!
Wat fijn om te horen dat je blij bent met de snelle levering. Wij wensen je veel plezier met je raamdecoratie!
Goedemorgen Romy,

Liesbeth Lanting

Voor de tweede keer besteld en weer zeer tevreden.

Goedemorgen Liesbeth,
Goedemorgen Liesbeth,
Dank voor je 5 sterren review!
Fijn om te horen dat je weer bij ons besteld hebt en wederom blij bent met je raamdecoratie. Wij wensen je veel plezier met je raamdecoratie!

Annemiek de Snaijer

Heel positief. Snelle levering, makkelijk zelf te monteren en ook goede prijs kwaliteitverhouding.

Hi Annemiek,
Hi Annemiek,
Dank voor je 5 sterren review!
Tof om te horen dat je blij bent met de levering, de prijs & het monteren van de producten. Wij wensen je veel plezier met je raamdecoratie!

van Nieuwkoop

Erg goed!

Hi Jac,
Dank voor je 5 sterren review!
Goed om te horen dat je tevreden bent met je rolgordijnen. Wij zien je in de toekomst graag wederom terug als klant.
Hi Jac,

John Verheesen

Goede service en kwaliteit prijs verhouding.

Hi John,
Dank voor je prachtige review!
Goed om te lezen dat je blij bent met de service & prijs/kwaliteit verhouding. Wij wensen je veel plezier met je raamdecoratie!
Met...
Hi John,
Dank voor je prachtige review!

paul smits

De tweede keer dat ik iets heb besteld, eerste keer was perfect. Tweede keer hebben we een houten jaloezieen besteld. Op zich verder goed, alleen het plastic dingetje aan het koord viel twee keer... De tweede keer dat ik iets heb besteld, eerste keer was perfect. Tweede keer hebben we een houten jaloezieen besteld. Op zich verder goed, alleen het plastic dingetje aan het koord viel twee keer uit elkaar. Heb het zelf maar even gelijmd want het zou in elkaar moeten klikken maar is te zwak. Ons raam is 190 breed en ongeveer net zo hoog, en dat is eigenlijk te groot voor deze houten jaloezieen. Het is te zwaar om op te trekken om dat het zo groot is.

M Hengstmengel

Goed geholpen door adviseur aan huis. Snelle levering, hangt prachtig !

Hi Marjolijn,
Hi Marjolijn,

A van Staveren

Prima service, mooie jaloezieën perfect op maat

Goedemiddag,
Dank voor je positieve review. Wat fijn dat alles naar wens is verlopen!
Wij wensen je veel plezier met je raamdecoratie :)
Vriendelijke groet,
Team Tuiss