Ben van Dop

Goed, je krijgt wat je besteld!

Luijbregts

Goede kwaliteit voor weinig geld en snelle levering.

Marcel

Snelle snelle, fijne kwaliteit

Van den berg

Jammer dat de koord afdrukken in sommige lamellen staan

Reactie Tuiss Raamdecoratie:

Beste Jolanda, bedankt voor de feedback! Op basis van de foto's die je ons gestuurd hebt gaan we dit voor je oplossen. Groet, Team Tuiss

(Bewerkt)

Erg mooi luxaflex ontvangen voor een lage prijs. Ziet er stijlvol uit. Het enige minpuntje was dat de luxaflex scheef hing bij het optrekken, het scheelde 3 cm. Door was creatief te knopen met de... Erg mooi luxaflex ontvangen voor een lage prijs. Ziet er stijlvol uit. Het enige minpuntje was dat de luxaflex scheef hing bij het optrekken, het scheelde 3 cm. Door was creatief te knopen met de touwtjes heb ik dit kunnen oplossen.
Hierna heeft het bedrijf nog contact met mij opgenomen om het probleem op te lossen. Omdat de luxaflex nu al hangt en het verder geen afbreuk doet aan de uitstraling van de luxaflex laat ik het zo. Erg tevreden over de service!

Westerhof

Jalouzien zijn heel mooi. Jammer genoeg was er een klein stukje afgebroken. Omdat we het graag voor het raam wilden en het toch niet in het zicht was hebben we dit niet gemeld. Ook is het touw voor... Jalouzien zijn heel mooi. Jammer genoeg was er een klein stukje afgebroken. Omdat we het graag voor het raam wilden en het toch niet in het zicht was hebben we dit niet gemeld. Ook is het touw voor het optrekken al los geschoten. Heel jammer. We willen er nog graag 1 bestellen maar dat raam is nog iets breder. Ik vraag me af of het dan wel stevig genoeg is.

Reactie Tuiss Raamdecoratie:

Bedankt voor de feedback! Hopelijk hebben we je goed kunnen helpen en ben je inmiddels tevreden. Groet, Team Tuiss

Pirson

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling

van Kempen

- geen e-mail ontvangen ter bevestig order !
- bij een rolgordijn met lengte van 3 meter is het koord te kort, moet op een opstapje gaan staan om erbij te kunnen !

Reactie Tuiss Raamdecoratie:

Beste Kim, bedankt voor je feedback! Wat vervelend dat je geen email hebt ontvangen als bevestiging. Het zou kunnen dat deze in de spam gekomen is. Dat gebeurt helaas wel eens bij Hotmail adressen.... Beste Kim, bedankt voor je feedback! Wat vervelend dat je geen email hebt ontvangen als bevestiging. Het zou kunnen dat deze in de spam gekomen is. Dat gebeurt helaas wel eens bij Hotmail adressen.
Gelukkig hebben we een nieuw koord voor je kunnen bestellen. Hopelijk bevalt deze goed. Groet, Team Tuiss

Spoor

Snelle levering,precies op maat,mooier als verwacht.Erg tevreden!

Jaime

(Bewerkt)

Na mis gegaan met de eerste levering en opnieuw aangevraagd En zo lang moeten wachten! Eindelijk heb ik ze, Binnen en opgehangen

Bedankt voor de feedback! Onze excuses voor het ongemak! Groet, Team Tuiss