Shirley

Op maat gemaakt en juist geleverd

Hi Shirley,
Fijn om te horen dat je blij bent met de houten jaloezieën, veel plezier met de producten!

Ina

Snellere levering dan aangegeven, alles netjes ingepakt, en zo opgehangen.

Hi Ina,
Dank voor je mooie complimenten!

Maat

Prima service en perfect gemaakt en afgeleverd

Reactie Tuiss Raamdecoratie:

Goed om te horen dat je een positieve ervaring met ons het gehad!

DUSART JEAN PAUL

Beste ik ben niet helemaal tevreden , de jaloezieën die ik ontvangen had waren beschadigd en er ontbraken ook nog onderdelen, ik denk eerder dat dit de wijten is aan het transport van de... Beste ik ben niet helemaal tevreden , de jaloezieën die ik ontvangen had waren beschadigd en er ontbraken ook nog onderdelen, ik denk eerder dat dit de wijten is aan het transport van de koerierdiensten , de onderdelen heb ik later gekregen na dat ik een mail had gestuurd , zodat ik mijn materiaal kon ophangen.

Sam

Super! Snelle service en heel gemakkelijke installatie, ! Iedereen dat langskomt vraagt waar ik het gekocht heb.

Beste Sam,
Vriendelijk dank voor het delen van je positieve ervaring!
Wij stellen dit zeer op prijs.

R H

Uitstekend, 2 bestellingen geplaatst. De eerste keer verticale lamellen besteld. Nadat de eerste bestelling correct was geleverd was hebben we een 2de bestelling gedaan. Dit keer ging het om 4... Uitstekend, 2 bestellingen geplaatst. De eerste keer verticale lamellen besteld. Nadat de eerste bestelling correct was geleverd was hebben we een 2de bestelling gedaan. Dit keer ging het om 4 plisse gordijnen van verscheidene afmetingen. Ook deze werd correct geleverd. Kwaliteit van alle producten is heel goed.

Reactie Tuiss Raamdecoratie:

Goed om te horen dat zowel de verticale lamellen en de top down/bottom up plissé gordijnen goed bevallen. Hier worden wij blij van!

Ziet er keurig uit!

Reactie Tuiss Raamdecoratie:

Goed om te horen dat het er netjes uit ziet!

F Triet

Wat ze beloven komen ze ook na
top

Reactie Tuiss Raamdecoratie:

Wij doen ons best. Namens het gehele team ontzettend bedankt voor het delen van je positieve ervaring.

Jane Filius

(Bewerkt)

Wij hebben eerder van 24/7 raamdecoratie een deel van de jaloezieen besteld. Daarna werd het overgenomen door Tuiss. Bleek dat we precies dezelfde jaloezieen niet meer te halen waren (dubbele... Wij hebben eerder van 24/7 raamdecoratie een deel van de jaloezieen besteld. Daarna werd het overgenomen door Tuiss. Bleek dat we precies dezelfde jaloezieen niet meer te halen waren (dubbele espresso kleur dikte 35 mm). Dus we hebben toen kleur zwart 35 mm besteld voor de schuifpui. Helaas is t verschil in de woonkamer goed zichtbaar. Nu wilden we nog voor de eerste verdieping weer zwarte bestellen 35 mm, zie ik tot mijn grote verbazing dat die ook niet meer op de website staat. Dus of je moet alles in een keer bestellen (flinke kosten voor het hele huis in een keer) en als je etappes wilt doen, dan heb je dus gewoon dikke pech! Aangezien het constant kan veranderen. Echt balen en raar dat dit zo vaak verandert. Wij gaan dus vanaf nu ergens anders bestellen.

Netjes afgehandeld na deze klacht.

Hi Jane,
Dank voor je review! Wat vervelend dat niet alles naar wens geweest is. Ik zie dat mijn collega hier contact met je over heeft gehad. Hopelijk is alles naar wens opgelost...
Hi Jane,
Dank voor je review! Wat vervelend dat niet alles naar wens geweest is. Ik zie dat mijn collega hier contact met je over heeft gehad. Hopelijk is alles naar wens opgelost :)
Vriendelijke groet,
Team Tuiss

A

Zeer goed product voor een zeer goede prijs!

Reactie Tuiss Raamdecoratie:

Goed om te horen dat alles naar wens is.