Prima prijs, levering in 4 weken..
Communicatie en bereikbaarheid kan beter..
Link via email werkte niet

Reactie Tuiss Raamdecoratie:

Bedankt voor de feedback! Inmiddels werken we met een nieuwe leverancier die produceert binnen 5 werkdagen. Hele verbetering dus! Groet, Team Tuiss

Snelle levering.

Bedankt voor de vriendelijke beoordeling! Groet, Team Tuiss

Een rol gordijn besteld en keurig volgens de opgegeven maten geleverd.
Metalen ophangbeugels. Prima!

(Bewerkt)

8 luxaflex besteld. Wij waren niet te vrede met hoe het geleverd was! 1 luxaflex was stuk en na contact met het bedrijf ook aangegeven dat het wel erg lang duurde voordat wij ze geleverd kregen.... 8 luxaflex besteld. Wij waren niet te vrede met hoe het geleverd was! 1 luxaflex was stuk en na contact met het bedrijf ook aangegeven dat het wel erg lang duurde voordat wij ze geleverd kregen. Tot onze verbazing krijgen wij een nieuwe luxaflex en kregen wij te horen dat ze met een nieuwe leverancier zijn gaan werken nadat wij aangaven dat wij niet te vrede waren. ongelooflijk een bedrijf dat actie onderneemt als ze een klacht krijgen! gewoon top! vanaf nu leveren ze binnen 5 werkdagen👍🏻 wij raden ze nu van harte aan!

Reactie Tuiss Raamdecoratie:

Bedankt voor de vriendelijke beoordeling! Hier worden wij blij van. Groet, Team Tuiss

Snel netjes en correct

Ch. de Bruijn

Mijn ervaring is wel goed te noemen alleen de levertijd die ze aangeven kwam in mijn geval niet overeen en moest dan ook 2 weken langer wachten. Uiteindelijk is de bestelling goed afgeleverd en is... Mijn ervaring is wel goed te noemen alleen de levertijd die ze aangeven kwam in mijn geval niet overeen en moest dan ook 2 weken langer wachten. Uiteindelijk is de bestelling goed afgeleverd en is de kwaliteit erg goed te noemen.

Reactie Tuiss Raamdecoratie:

Bedankt voor de feedback! Excuses voor de vertraging, we doen ons best de leveringen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Groet, Team Tuiss

Jacintha Van Doorn

Goed, duurde even voor levering. Voor de rest tevreden

Bedankt voor de vriendelijke beoordeling! Groet, Team Tuiss

Prima producten voor schappelijke prijs. Perfect op maat gemaakt.
Levertijd is misschien iets aan de lange kant, maar de moeite waard om even te wachten.

Super vriendelijke service.

Wieger Bijlsma

Een werkbeschijving van de producten is welkom in plaats van website downloaden