Inge Vleugels

Ideale manier om keuze te maken ivm in mijn geval een verduisterend rolgordijn.
Na bestelling netjes mails gehad van verzending e.d.

Reactie Tuiss Raamdecoratie:

Bedankt voor de vriendelijke beoordeling! Hier worden wij blij van. Groet, Team Tuiss

Netjes behandeld en de levering is top ben er heel blij mee

Prima bedrijf,

Bedankt voor de vriendelijke beoordeling! Groet, Team Tuiss

Makkelijk besteld, netjes geleverd, past precies

Bedankt voor de vriendelijke beoordeling! Groet, Team Tuiss

We zijn heel tevreden over de raamdecoratie, mooi en voor een goede prijs. De bezorging kan echter beter. We werden niet vooraf geinformeerd wanneer onze producten bezorgd zouden worden. Een keer... We zijn heel tevreden over de raamdecoratie, mooi en voor een goede prijs. De bezorging kan echter beter. We werden niet vooraf geinformeerd wanneer onze producten bezorgd zouden worden. Een keer werden ze zelfs bij de buren bezorgd zonder ons hier achteraf een bericht over te sturen. Niet netjes want het gaat al met al om veel geld.

Reactie Tuiss Raamdecoratie:

Bedankt voor de feedback! We vragen de koeriers altijd de klanten te informeren helaas gebeurd dat niet altijd, onze excuses daarvoor. Groet, Team Tuiss

Lambertijn Hedwig

+Telefonisch contact opgenomen met het bedrijf en heel vriendelijk te woord gestaan.
+Prijs valt mee
-Levering duurde lang.
-Beperkt kleuraanbod.
-Geen Nederlandstalige handleiding.

Reactie Tuiss Raamdecoratie:

Bedankt voor de feedback! Inmiddels werken we met een nieuwe PVC hout leverancier die produceert binnen 5 werkdagen, dat is een hele verbetering. Als het goed is, komt de Nederlandse handleiding via... Bedankt voor de feedback! Inmiddels werken we met een nieuwe PVC hout leverancier die produceert binnen 5 werkdagen, dat is een hele verbetering. Als het goed is, komt de Nederlandse handleiding via de mail. Mocht u die niet binnen hebben gekregen, horen we het graag. Groet, Team Tuiss

Goed. Echter kreeg ik geen bericht dat het product afgeleverd zou worden, maar de bezorger stond ineens voor de deur. Wel een week eerder dan verwacht, dus dat was fijn.

Henk Gelderblom

De ervaring met het bedrijf is goed.
Ze hebben een mooi stukje kwaliteit afgeleverd.
De bezorging was sneller dan verwacht.
De site is duidelijk en overzichtelijk alles stap voor...
De ervaring met het bedrijf is goed.
Ze hebben een mooi stukje kwaliteit afgeleverd.
De bezorging was sneller dan verwacht.
De site is duidelijk en overzichtelijk alles stap voor stap word je begeleidt.

Yves

Prijs kwaliteit zeker aan te raden. 1 minpuntje, bij 1 luik was er een draad niet door getrokken . Anders tip top in orde.

Reactie Tuiss Raamdecoratie:

Bedankt voor de feedback! Dat hoort uiteraard niet en dat willen we oplossen. Zou je ons een mail kunnen sturen op support@tuiss.nl? Groet, Team Tuiss

(Bewerkt)

VERY NICE APPROACH TO CUSTOMER!
One of the jaloozeers was damaged. We decided to keep it since after placing the covers it was no longer visible.
Nevertheless Tuiss proactively decided to...
VERY NICE APPROACH TO CUSTOMER!
Nevertheless Tuiss proactively decided to re-send us a complete new one for no extra cost.
I'm very happy with them!

Thanks so much for your kind review! Best, Team Tuiss