Johan

Goed materiaal, goede levering, slechte handleiding (zeer slecht ‘ ge-Googled’ Nederlands) die ook moeilijk via internet te benaderen is (je moet e-mail en beselnummer opgeven).

Castellon

Sneller dan verwacht geleverd.

Bedankt voor je positieve beoordeling :) Groet, Team Tuiss

We zijn heel tevreden over de jalozieen die wij onlangs besteld hebben,prijs/kwaliteit is top.
Wel twee negatieve punten....het aflevermoment werd niet gecommuniceerd ook niet via de mail en 2 van de drie dozen waren kapot bij aflevering,gelukkig wel alles compleet

Bedankt voor je positieve beoordeling :) Groet, Team Tuiss

Leveringstijden en bestellen gaat eenvoudig. Alleen de levering zelf wordt te laat aangekondigd en de montagehandleiding was niet compleet. Er was niet aangegeven dat op jalouzien klemmetjes moesten... Leveringstijden en bestellen gaat eenvoudig. Alleen de levering zelf wordt te laat aangekondigd en de montagehandleiding was niet compleet. Er was niet aangegeven dat op jalouzien klemmetjes moesten worden en hoe.De kwaliteit van de jalouzien zal de tijd leren.

William Groenen

Mijn eerste ervaring was positief alles netjes op maat gemaakt en op tijd geleverd

J. Peters

Een welgemeende positieve ervaring, alle geleverde producten pasten exact, kleurvoering volgens opdracht geleverd!
Een opmerking: bij geleverde donkere lamellen zouden de verbinding "touwtjes" in de zelfde kleur meegeleverd moeten worden, heb nu antraciet kleurige lamellen met witte koortjes, dit is voor mij toch storend! Verder alles keurig!!!

Goedemiddag,
Goedemiddag,
Dank voor je review. Wat vervelend dat je jaloezie met witte koorden is geleverd. Zou je ons hier een mail over willen sturen? Dan kan ons klantenservice team dit direct voor je oppakken!
Wat fijn om te lezen dat verder alles naar wens is :)
Vriendelijke groet,
Team Tuiss

Paulus

Vakwerk !

Jc Visch

Erg tevreden snelle en goede service en goede prijs kwaliteit verhouding

Bedankt voor je positieve beoordeling :) Groet, Team Tuiss

Zeer tevreden over het product.

Patrick

Uitstekend! Reeds 2 bestellingen gedaan. Goede kwaliteit en geleverd volgens afspraak. Een aanbeveling waard.