Guy de waele

Prima, Alles in orde. Soms wat weinig info.

Reactie Tuiss Raamdecoratie:

Bedankt voor de positieve beoordeling! We zullen eraan werken u in het vervolg beter te informeren tussentijds. Groet, Team Tuiss

Carla de Haan

Heel goed. Met de software heel makkelijk zelf een horizontale houten jaloezie te ontwerpen. Keurig en vlot thuisbezorgd. Met goede ophang instructies was het heel eenvoudig te monteren. Super blij... Heel goed. Met de software heel makkelijk zelf een horizontale houten jaloezie te ontwerpen. Keurig en vlot thuisbezorgd. Met goede ophang instructies was het heel eenvoudig te monteren. Super blij met het prachtige resultaat.

Reactie Tuiss Raamdecoratie:

Bedankt voor de positieve beoordeling! Hier worden wij blij van :) Groet, Team Tuiss

Prachtige rolgordijnen, en een goede kwaliteit!
Voor een goedkope prijs.

Bedankt voor de positieve beoordeling! Groet, Team Tuiss

De verticale raam decoratie die ik besteld had kwam binnen de daarvoor gestelde tijd aan. Goed verpakt. Het ophangen was een fluitje van een cent. Ik ben erg tevreden. Succes met jullie bedrijf.

Reactie Tuiss Raamdecoratie:

Bedankt voor de positieve beoordeling. Hier worden wij blij van! Groet, Team Tuiss

Baas

Prima en snelle levering

David Stiers

Zeer overzichtelijke website. Correcte levering.

Masja

Top! Ik ben er heel blij mee. Goede afwerking en mooi materiaal.

Bedankt voor de positieve beoordeling! Groet, Team Tuiss

Duo Light Lichtcrème Plissé Gordijnen bevallen prima, het was lastig om de maat door te geven is het in het kozijn of op het kozijn, wanneer jullie er b.v. 1 cm af trekken.

Reactie Tuiss Raamdecoratie:

Bedankt voor de positieve beoordeling! We zullen kijken hoe we het duidelijker kunnen maken voor u. Mee eens: inhoudingen blijven lastig. Met vriendelijke groet, Team Tuiss

Ria

(Bewerkt)

Service is uitstekend, klantenservice is ook top , en wordt goed naar de klant geluistert

Reactie Tuiss Raamdecoratie:

Bedankt voor je positieve beoordeling en flexibiliteit! We doen ons best om de kwaliteit te leveren die je van ons kunt verwachten. Groet, Team Tuiss

Online besteld alle maten doorgeven. De rolgordijnen kwamen allen keurig met de juiste maten binnen. Goede kwaliteit!

Reactie Tuiss Raamdecoratie:

Bedankt voor de positieve beoordeling! Daar worden wij blij van :)