H.Bolscher

Levering is prima verlopen. Ik heb het rolgordijn opgehangen maar een van de touwtjes is blijven haken en daardoor hangt dat touwtje eruit. Ik weet niet hoe ik dat touwtje weer terug kan... Levering is prima verlopen. Ik heb het rolgordijn opgehangen maar een van de touwtjes is blijven haken en daardoor hangt dat touwtje eruit. Ik weet niet hoe ik dat touwtje weer terug kan krijgen.
Maar zoals gezegd, is het blijven haken. Weet u misschien raad?

Reactie Tuiss Raamdecoratie:

Bedankt voor de positieve beoordeling, meneer! Fijn dat de levering goed verlopen is.
Ik neem vanmorgen telefonisch contact met u op om dit te verhelpen.
Groet, Team Tuiss

Pieter

Mooi rolgordijn gekocht

Veel plezier van uw product! Groet, Team Tuiss

Manon Vermeulen

Vriendelijk geholpen

Reactie Tuiss Raamdecoratie:

Bedankt voor uw vriendelijke beoordeling! :)

Vriendelijke klantenservice en supermooie houten jaloezieen! Super blij mee

Reactie Tuiss Raamdecoratie:

Bedankt voor je positieve reactie! :)

Sjaak de Graas

Goede service, doen wat ze beloven.

Bedankt voor de positieve beoordeling! :) Tot snel bij Tuiss

konrad

Zéér matige informatie voorziening vanaf het moment dat de raamdecoratie op transport gaat. UPS had duidelijk ergens problemen. Daar kan Tuiss weinig aan doen... kan gebeuren... maar dat Tuiss... Zéér matige informatie voorziening vanaf het moment dat de raamdecoratie op transport gaat. UPS had duidelijk ergens problemen. Daar kan Tuiss weinig aan doen... kan gebeuren... maar dat Tuiss helemaal niet kan vertellen waaróm het vertraagd is, na verschillende keren bellen... ook geen mailtje of belletje (ik heb echt 3 keer in een week gebeld waar de pakketten bleven!) vanaf t moment dat Tuiss wél wist wat er aan de hand was... is geen sterk optreden....to put it mildly... Raamdecoratie is verder in orde...ga ik t aanbevelen? op zich wel, want raamdecoratie is in orde... maar de service niet... ik ben mild... 2 sterren...

Reactie Tuiss Raamdecoratie:

Bedankt voor beoordeling! We zijn hard bezig om te voorkomen dat een soort gelijk probleem voorkomt met de leverancier en UPS. Dit mag zeker niet gebeuren. Onze excuses voor het ongemak!

Pauwels

Na de bestelling ,3 weken niets gehoort zelfs geen bestelling bevestiging dus: Niet tevreden

Reactie Tuiss Raamdecoratie:

Bedankt voor de beoordeling, Paul! Helaas hebben we op dit moment problemen met Hotmail accounts waarbij onze e-mails in de spam folder terecht komen. Excuses hiervoor! We doen ons best om dit zo... Bedankt voor de beoordeling, Paul! Helaas hebben we op dit moment problemen met Hotmail accounts waarbij onze e-mails in de spam folder terecht komen. Excuses hiervoor! We doen ons best om dit zo snel mogelijk te verhelpen. Eventueel zijn de orders ook op onze website te volgen. Hier kunt u inloggen door middel van ordernummer en e-mailadres. Ook zijn we altijd telefonisch bereikbaar. Groet, Team Tuiss

Snelle levering en goed resultaat.

Bedankt voor de beoordeling! Tot snel bij Tuiss

hans thierig

Wij hebben fantastisch mooie rolgordijnen van u binnengekregen.ze zijn precies zoals verwacht zo niet nog mooier zelfs.
ze verduisteren prima.heel blij mee groetjes hans thierig.

Reactie Tuiss Raamdecoratie:

Wat fijn om te horen dat de rolgordijnen precies dan wel niet mooier zijn dan verwacht! Hier doen we het voor :)

Ik had al ervaringen met 24/7 raamdecoratie en ook nu via Tuiss een bestelling geplaatst. Jammer de keus mijns inzien iets beperkter is. De luxaflex-kleur die ik eerder had besteld, was niet meer in... Ik had al ervaringen met 24/7 raamdecoratie en ook nu via Tuiss een bestelling geplaatst. Jammer de keus mijns inzien iets beperkter is. De luxaflex-kleur die ik eerder had besteld, was niet meer in de Tuiss collectie. De bezorging liet wat te wensen over, maar dat had niet met het bedrijf Tuiss te maken.

Reactie Tuiss Raamdecoratie:

Bedankt voor de beoordeling! Vervelend dat we de gewenste kleur niet op de website hebben. We zijn er altijd mee bezig om onze collectie uit te breiden. Wie weet verschijnt de gewenste kleur later... Bedankt voor de beoordeling! Vervelend dat we de gewenste kleur niet op de website hebben. We zijn er altijd mee bezig om onze collectie uit te breiden. Wie weet verschijnt de gewenste kleur later op onze website :) Groet, Team Tuiss