MG

Goede service

Reactie Tuiss Raamdecoratie:

Bedankt voor de beoordeling! :)

Ingrid de Bruin

Voor 2 ramen dubbele rolgordijnen besteld, snel geleverd, goede prijs. Bij het verduisterende deel van 1 rolgordijn helaas 2 kleine sneetjes geconstateerd. Hierover een e-mail gestuurd. Er is snel... Voor 2 ramen dubbele rolgordijnen besteld, snel geleverd, goede prijs. Bij het verduisterende deel van 1 rolgordijn helaas 2 kleine sneetjes geconstateerd. Hierover een e-mail gestuurd. Er is snel contact met ons opgenomen waarbij is afgesproken dat we kosteloos een nieuw verduisterend deel zouden krijgen. Na 2 weken kregen we echter een heel nieuwe set: zowel het verduisterende als het transparante rolgordijn! We zijn blij met zulke goede service, op meerdere fronten, hartelijk dank! Tuiss staat bovenaan onze lijst bij een volgende bestelling.
Oh ja, wij waren al vanaf februari van dit jaar “bezig” met een rolgordijnen bestelling bij een bouwmarkt waarvan ik de naam niet zal noemen. Dank zij leveranciersproblemen heeft het maanden geduurd voordat duidelijk werd dat we onze bestelde rolgordijnen nooit zouden ontvangen. En dan vind je op internet Tuiss.... wat een verschil!

Reactie Tuiss Raamdecoratie:

Bedankt voor je beoordeling, Ingrid! We zijn blij dat we je alsnog blij hebben kunnen maken. Hopelijk tot snel, Groet Team Tuiss

Anita

Goede ervaring met dit bedrijf

Fijn om te horen, Anita! Tot snel bij Tuiss

Goede ervaring prima kwaliteit

Reactie Tuiss Raamdecoratie:

Bedankt voor de beoordeling! :)

Ik.ben zeer tevreden.
De afwerking van het product is heel netjes.

Bedankt voor de vriendelijke reactie! Hopelijk tot snel bij Tuiss

Roos

Super blij met de mooie raamdecoratie! Hele goede kwaliteit en het heeft ons huis echt gezellig gemaakt.

Bedankt voor je vriendelijke reactie, Roos! Hopelijk tot snel bij Tuiss

Kwalitatief zeer goed product voor een scherpe prijs met een vriendelijk custom service.

Bedankt voor de vriendelijke reactie! Hopelijk tot snel bij Tuiss

Blauwe Frans🙈🙉🙊

Beste kwaliteit + zeer vriendelijk adviezen

Reactie Tuiss Raamdecoratie:

Bedankt voor de vriendelijke reactie! Hopelijk tot snel