Goed bedrijf
Reactie Tuiss Raamdecoratie:
Goedemiddag,
Bedankt voor jouw positieve review. Fijn om te horen dat je ons omschrijft als een goed bedrijf. We hopen je in de toekomst terug te zien als klant
Goedemiddag,
Hi Evelyn,
Bedankt voor jouw positieve review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze prijs kwaliteitsverhouding. We hopen je in de toekomst terug te zien als klant
Hi Lieke,
Dank voor je 5 sterren review. Wat fijn dat je tevreden bent met je bestelling !
Hi Astrid,
Dank voor je 5 sterren review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service en je raamdecoratie!
Vriendelijke...
Hi Piet,
Bedankt voor jouw positieve review. Fijn om te horen dat je ons bedrijf omschrijft als goed. We hopen je in de toekomst terug te zien als klant
Hi Dario,
Bedankt voor jouw positieve review. Fijn om te horen dat je onze service en de levering van onze producten als goed hebt ervaren. We hopen je in de toekomst terug te zien als...
Goedemorgen,
Dank voor je 5 sterren review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden met ons bent!
Goedemorgen,
Dank voor je positiev review. Wat fijn dat je tevreden bent en alles soepel is verlopen!
Goedemorgen,
Dank voor je 5 sterren review. Wat fijn dat je tevreden bent met je rolgordijnen!
Goedemorgen,
Dank voor je 5 sterren review. Wat fijn dat je tevreden met ons bent!