Levering zoals het hoort
Reactie Tuiss Raamdecoratie:
Beste klant,
Bedankt voor jouw positieve review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de levering van onze producten. We hopen je in de toekomst terug te zien als klant
Hi Annelies,
Dank voor je 5 sterren review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je rolgordijn!
Team...
Beste klant,
Bedankt voor jouw positieve review. Fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt met het bestellen bij ons. We hopen je in de toekomst terug te zien als klant
Hi Marja,
Bedankt voor jouw positieve review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze klantenservice. We hopen je in de toekomst terug te zien als klant
Met vriendelijke...
Hi Klazandra,
Dank voor je 5 sterren review. Wat fijn dat je naar tevredenheid bent geholpen!
Hi Jack,
Dank voor je 5 sterren review. Wat fijn dat je bestelling naar tevredenheid is afgeleverd!
Goedemorgen,
Dank voor je positieve review. Wat fijn dat alles vlot is verlopen!
Hi Linda,
Bedankt voor jouw positieve review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over jouw rolgordijn en de installatie hiervan. We hopen je in de toekomst terug te zien als klant
Beste klant,
Bedankt voor jouw positieve review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten en de prijskwaliteitsverhouding hiervan. We hopen je in de toekomst terug te zien als...
Goedemorgen,
Dank voor je 5 sterren review. Wat fijn dat je tevreden bent met je bestlling!