Frank Riezebos

Veel keuze voor een mooie prijs

Hi Frank,
Dank voor je 5 sterren review. Goed om te lezen dat je tevreden bent met ons assortiment en de prijzen!
Vriendelijke...
Hi Frank,

amanda jonkmans

Goede aankoop

Hi Amanda,
Dank voor je 5 sterren review. Wat fijn dat je tevreden bent met je aankoop!

Annika van der Meer

Goede prijs kwaliteit

Hi Annika,
Hi Annika,
Bedankt voor jouw positieve review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze proucten en de prijskwaliteitsverhouding hiervan. We hopen je in de toekomst terug te zien als klant

Zilver

Een verassende snelle en keurige verzorging, ik ben heel blij met mijn nieuwe raamdecoratie johanna

Goedemorgen,
Dank voor je 5 sterren review. Wat fijn dat je tevreden bent met je raamdecoratie!

anja ijpelaar

Jaloezie bestelt op maat voor in de badkamer ben zeer tevreden precies zoals ik hem besteld had kwaliteit zeer goed

Hi Anja,
Dank voor je positieve review. Wat fijn dat je tevreden bent met je jaloezie!

Ernst Brunsveld

Website is overzichtelijk. Duidelijke foto's. Je weet snel wat je moet betalen. Handige instructiefilmpjes.
Kwaliteit is super. Echt blij mee!
Enige mindere punt. UPS is wat minder met...
Kwaliteit is super. Echt blij mee!
Enige mindere punt. UPS is wat minder met bezorgen.

Hi Ernst,
Hi Ernst,
Bedankt voor jouw positieve review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze website en de kwaliteit van onze producten. We hopen je in de toekomst terug te zien als klant

Onie

Super ik ben blij met me aankoop.
Uitstekende kwaliteit.

Hi Onie,
Hi Onie,
Dank voor je enorm positieve review!
Wat super fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van je bestelde rolgordijnen! Wij zien je in de toekomst graag wederom terug als klant.

Mariska Berkelaar

Voor ons nieuwe huis jaloezieën besteld. Alles perfect op maat gemaakt, het hangt super snel en ziet er erg netjes uit. Wij zijn helemaal blij!

Hi Mariska,
Dank voor je 5 sterren review!
Wat super goed om te lezen dat je blij bent met je houten jaloezieën! Wij wensen je enorm veel plezier met je raamdecoratie.
Met vriendelijke...
Hi Mariska,

Brookhuis

Ik heb een super fijne ervaring met Raamdecoratie van Tuiss

Hi Sylvia,
Hi Sylvia,
Dank voor je 5 sterren review!
Fijn om te horen dat je een fijne ervaring hebt met ons bedrijf! Wij waarderen je mening enorm en zien je graag in de toekomst wederom terug als klant.

Christiaan van Bavel

Snelle levering en kwalitatief jaloezien.

Hi Christiaan,
Hi Christiaan,
Dank voor je enorm positieve review!
Wat fijn om te lezen dat de levering goed is verlopen en dat je tevreden bent met de kwaliteit van de houten jaloezieën! Wij wensen je veel plezier met je raamdecoratie!