M Roosendaal

Prima producten, compleet, mooi en super snelle levering!

Hi M Roosendaal,
Dank voor je super positieve review!
Hi M Roosendaal,
Dank voor je super positieve review!
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze producten en snelle levering! Ik wens je veel plezier met je aluminium jaloezieën.

christel

Geweldig product, makkelijk te monteren en perfect op maat.

Hi Christel,
Dank voor je 5 sterren review!
Wat super fijn om te horen dat je tevreden bent met onze producten! Wij wensen je veel plezier met je PVC jaloezieën!
Hi Christel,

Ron De Groot

Tuiss

Hi Ron,
Dank voor je positieve review!
Wij zijn super blij om te lezen dat je tevreden bent met ons! Wij zien je graag in de toekomst wederom terug als klant.
Hi Ron,
Dank voor je positieve review!

Peggy Van der Kuijlen

Levering was niet helemaal zoals gepland was, maar uiteindelijk goed gekomen

Beste Peggy,
Dank voor je bericht en excuses voor het ongemak.
We zien inderdaad dat je bestelling later is geleverd.
De koerier is hierop aangesproken.
Beste Peggy,
Dank voor je bericht en excuses voor het ongemak.
We zien inderdaad dat je bestelling later is geleverd.
De koerier is hierop aangesproken.

A van barlingen

Goed bedrijf komen afspraken na levertijd wel wat onduidelijk

Hi Bram,
Dank voor je 5 sterren review!
Wat enorm fijn om te horen dat je blij bent met ons bedrijf! Wij wensen je veel plezier met je gordijnen.

Patty Holterman

(Bewerkt)

Erg lange levertijd, mede veroorzaakt door de problemen bij schiphol. Wel erg mooie producten.

Beste mevrouw Holterman,
Goed u zojuist gesproken te hebben en nogmaals onze excuses voor het ongemak.
Uw bestelling is 2 dagen na uw verwachte verzenddatum bij u afgeleverd.
Het is...
Beste mevrouw Holterman,
Goed u zojuist gesproken te hebben en nogmaals onze excuses voor het ongemak.
Uw bestelling is 2 dagen na uw verwachte verzenddatum bij u afgeleverd.
Het is inderdaad niet ideaal dat de UPS tracking code geruime tijd geen update heeft gegeven.
Nogmaals excuses voor het ongemak en dank voor uw begrip.

Sarah Dekker

Perfect en erg goede kwaliteit

Hi Sarah,
Dank voor je 5 sterren review. Wat fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten!
Vriendelijke...
Hi Sarah,

Marie

Aluminium jaloezieen gekocht, op voorhand advies gevraagd per chat en heel goed geholpen. De jaloezieen waren voor de verwachte verzenddatum binnen en zien er goed uit. Ik ben heel tevreden en zal... Aluminium jaloezieen gekocht, op voorhand advies gevraagd per chat en heel goed geholpen. De jaloezieen waren voor de verwachte verzenddatum binnen en zien er goed uit. Ik ben heel tevreden en zal zeker nog eens bestellen bij Tuiss!

Hi Marie,
Dank voor je 5 sterren review. Wat fijn dat je tevreden bent met onze producten en service! Wij zien je volgende bestelling graag tegemoet.
Wij wensen je veel plezier met je...
Hi Marie,

Germa Kolk

Prima prijs kwaliteit verhouding en degelijk product. De levering was ook prima. Product is goed verpakt.

Hi Germa,
Bedankt voor jouw positieve review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten en de levering hiervan. We hopen je in de toekomst terug te zien als klant
Met...
Hi Germa,

Peter

Mooi en niet duur

Hi Peter,
Dank voor je 5 sterren review. Wat fijn dat je tevreden met ons bent!