Joshua V.

Heel tevreden met onze jaloezieën!
Kwaliteit is behoorlijk.

Hi Joshua,
Bedankt voor jouw positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met jouw jaloezieen en de kwaliteit hiervan, we hopen je snel terug te zien als klant :-).
Met...
Hi Joshua,

Bianca

Mooi materiaal.

Hi Bianca,
Dank voor je 5 sterren review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelling!

Eva Horvay

Super goed

Hi Eva,
Dank voor je positieve review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met ons!

Carla gerritsen

Geweldige ervaring

Hi Carla,
Dank voor je 5 sterren review. Goed om te lezen dat je een fijne ervaring bij ons hebt gehad!
Team...
Hi Carla,

J Mulder

Materiaal en maatvoering naar verwachting en een goede beschrijving er bij voor montage.

Goedemorgen,
Dank voor je positieve review. Wat fijn dat je bestelling aan je verwachtingen voldoet!

LENAERTS AUGUST

Het product voldoet aan de beschrijving en is goed afgeleverd.

Goedemorgen,
Dank voor je positieve review. Goed om te lezen dat je je bestelling in goede orde hebt mogen ontvangen!

nathalie coulon

Prijs/kwaliteit heel goed

Hi Nathalie,
Dank voor je positieve review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze prijs/kwaliteit verhouding!
Hi Nathalie,

Anke Kruse

Wat een mooi bedrijf
We zijn erg blij met de duorolgordijnen

Hi Anke,
Dank voor je 5 sterren review. Wat fijn dat je blij bent met je Duo Rolgordijnen!

Charlotta Weterings

Alle raambekleding voor mijn nieuwe huis besteld bij Tuiss. Mooie stoffen, goede kwaliteit voor een top prijsje!

Hi Charlotta,
Dank voor je 5 sterren review. Wat fijn dat je tevreden bent over de kwaliteit en onze prijzen!
Hi Charlotta,

H meijer dekker

Ik heb voor en achter duorolgordijnen gekocht en ik kan het iedereen aanbevelen zo mooi gemaakt en afgeleverd ik ga zeer zeker binnenkort weer bestellen ik zeg 100% tevreden

Hi Hennie,
Dank voor je 5 sterren review. Wat fijn dat je zo tevreden bent. Wij kijken erg uit naar je volgende bestelling!
Wij wensen je veel plezier met je Duo Rolgordijnen...
Hi Hennie,
Wij wensen je veel plezier met je Duo Rolgordijnen :)