Jan Faessen

Uitstekend

Alles

Zou na 13:30 geleverd worden doch stond al 12:05 voor mijn deur, toen belde de chauffeur naar mijn mobiel.
Gelukkig was ik bijna thuis

A Sterk

Netjes, duidelijk en makkelijk

Alles prima

jaap Snippe

Zeer attent en correct na een mail werd er zeer snel mijnoptie geregeld top

Top

Top

G Goldschmidt

04feb21 voor 1600 hr besteld, volgende dag geleverd is 's bedrijfs credo. Dit klopt alvast niet. Email gekregen, geen respons mogelijk, voor levering 05feb21 zoals beoogd maar geen levering 05feb21... 04feb21 voor 1600 hr besteld, volgende dag geleverd is 's bedrijfs credo. Dit klopt alvast niet. Email gekregen, geen respons mogelijk, voor levering 05feb21 zoals beoogd maar geen levering 05feb21 en geen enkel bericht die de vertraging verklaard. Pas 06feb21 email gekregen dat levering 08feb21 gaat plaatsvinden. Telefonisch contact weekeinde niet mogelijk. Levering is niet volgens het leveringsconcept van dit bedrijf. Wil in principe mijn bestelde onderdelen terugsturen en in de toekomst liever geen zaken met dit bedrijf doen. Bestelde onderdelen hadden zaterdag 06feb21 geinstalleerd moeten worden.

nvt

Reactie Radiatoraanbiedingen.nl:

Geachte klant,
Op 05 februari 2021 is men aan de deur geweest om radiatoren te leveren echter trof men niemand thuis. Telefonisch was u niet bereikbaar en achteraf bleek dat het telefoonnummer wat door u was ingevuld op de bestelling niet juist was. Hierdoor konden chauffeur en wij u ook niet bereiken. Wij zijn uitsluitend bereikbaar op werkdagen van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Tenslotte hebben wij via de mail op de hoogte gesteld dat de levering op 08 februari 2021 nogmaals zou plaatsvinden.
Team Radiatoraanbiedingen

Eric Elijzen

Uitstekend, zeer goed bereikbaar, zeer goede service

Hulpvaardig, meedenken, complete order

Jan Dijkstra

Hallo ik zit midden in een verbouw om van 2 slaapkamers 1 kamer te maken. ook heb ik een Cv radiator nodig. even google gebruiken en zo ben ik bij radiatoraanbieding.nl gekomen. Alles is perfect... Hallo ik zit midden in een verbouw om van 2 slaapkamers 1 kamer te maken. ook heb ik een Cv radiator nodig. even google gebruiken en zo ben ik bij radiatoraanbieding.nl gekomen. Alles is perfect gelopen op vrijdag besteld en de daarop maandag geleverd.

Super snelle levering. overzichtelijk website. ook de factuur ziet er goed uit.

Ik heb geen verbeterpunten. gewoon zo door gaan.

Martin Vos Lemon EPC

Duidelijke site, snelle en complete levering

Leveren nog sneller dan ik de site kan sluiten

Ga zo door

Herman van Beem

Alle afspraken zijn helemaal nagekomen en netjes op de aangegeven tijd bezorgd. Voor de volgende keer weet ik waar ik wezen moet.

Punctueel en alles klopte.

Geen..

Jens Bakker

Goede klantenservice, echter klopt het voorraad systeem op de website niet. Radiator bleek achteraf niet op voorraad te zijn.

Klantenservice

Voorraad actueel houden

R. Sprang

Goed, zoals het ook moet zijn.

Er is direct contact met mij opgenomen omdat een der onderdelen iets later zou komen. Netjes en in overleg afspraken gemaakt die ook nagekomen zijn.

Eigenlijk geen. Afspraak was om alles in een zending te doen zodat de kosten voor verzending beperkt bleven tot een zending. Uit service is er toch al geleverd wat geleverd kon worden.