A.B.P. van Doesburg

Zeer klant vriendelijk meedenkend en oplossing gericht. Zeer goede ervaring met hun.

Klant gericht en zeer meedenkend.

Vooral zo door gaan.

Anita Van vliet

Prima!

Goede website en snelle levering

Pas in de loop vd nacht hoor je wanneer de bezorging plaatst vind. Het zou fijn zijn als dat ‘S avonds al per mail wordt gedeeld

Richard Klok

Snel geleverd

Is prima zo

Gerrit Mans

Super goed en mooie artikelen

top bedrijf

zo door blijven gaan

Ariaan den Heijer

Uitstekend

Alles wat hier boven wordt aangegeven

Zou het niet weten

Gerrit van der Stelt

Geen goede info over de beschikbaarheid van de bestelde materialen

mooie site

info op de site klopt niet er word aangegeven dat het op voorraad is als ik het bestel blijkt het niet leverbaar vind ik een zwaar minpunt

Peter van Poecke

Op zondag bestelling voor 2 radiatoren geplaatst via de website. Maandagochtend gebeld door een zeer vriendelijk dame met de vraag of ik bij de bestelling gezien had dat de kleinste radiator niet... Op zondag bestelling voor 2 radiatoren geplaatst via de website. Maandagochtend gebeld door een zeer vriendelijk dame met de vraag of ik bij de bestelling gezien had dat de kleinste radiator niet leverbaar was. Dat had ik dus niet (dus door mijn eigen onoplettendheid). Om geen verschil tussen de 2 radiatoren te krijgen bood deze dame 2 andere vergelijkbare aan die ietsje duurder waren. Ik hoefde hiervoor niet bij te betalen. Wat een service en wat een klantvriendelijkheid. Nog nooit eerder meegemaakt. Chapeau!

Super service en leveren op de afgesproken datum en tijd

Eric

Duidelijke informatie, goede prijzen en snelle levering.

Het enige jammere van het contact, zowel telefonisch als per mail, is dat het niet persoonlijk is omdat alleen de naam radiator pakhuis steeds genoemd wordt. Dat maakt het minder betrouwbaar,... Het enige jammere van het contact, zowel telefonisch als per mail, is dat het niet persoonlijk is omdat alleen de naam radiator pakhuis steeds genoemd wordt. Dat maakt het minder betrouwbaar, terwijl dat (uit ervaring) onnodig is.

Kurt Verhaeghe

Zeer correct en prachtige materiaal (top).

Prachtig levering.

Inloggen mag wat beter zijn.

Wilko

Prima bedrijf om je CV spullen te kopen

Prijs, leversnelheid, verpakking producten tijdens vervoer, kwaliteit producten.

De melding wanneer de bestelling komt, krijg je pas om half drie snachts. Dat is echt veel te laat. Als je pech hebt staan ze om 7 uur op de stoep zonder dat je weet. Een vroegtijdiger mededeling... De melding wanneer de bestelling komt, krijg je pas om half drie snachts. Dat is echt veel te laat. Als je pech hebt staan ze om 7 uur op de stoep zonder dat je weet. Een vroegtijdiger mededeling qua levering (de avond vooraf) is wel fijn.

De levering is tot aan de deur. De zware radiatoren moet jezelf naar binnen sjouwen. Hou daar rekening mee.