Goede uitleg en snelle levering. Personeel was op de afgesproken tijd en er werd zeer netjes en schoon gewerkt
M. Ellens-Bos
oane
Goed en vakkundig gedaan
In het algemeen: zeer goed.
J. Feiken
Ik ben goed geadviseerd en geholpen. De medewerkers hebben de werkzaamheden goed afgewerkt en zijn klantvriendelijk.
Leendert
In 2012 hebben wij onze woning laten isoleren door het toenmalige Ratering Isolaties. Dit bedrijf is failliet gegaan en wij bleven zitten met een vochtprobleem met onze buitenmuren. In 2012 hebben wij onze woning laten isoleren door het toenmalige Ratering Isolaties. Dit bedrijf is failliet gegaan en wij bleven zitten met een vochtprobleem met onze buitenmuren. Later is het bedrijf overgenomen en onder dezelfde naam is een herstart gemaakt. Ondanks dat er geen sprake was van garantie heeft het huidige Ratering Isolaties de vochtproblemen met de buitenmuren van onze woning keurig opgelost en tegen kostprijs de muren geïmpregneerd.
Top! Een echte aanrader! De vertegenwoordiger heeft verstand van zijn producten en geeft een passend advies. De uitvoerende mannen waren uiterst secuur, netjes en specialistisch.Top! Een echte aanrader! De vertegenwoordiger heeft verstand van zijn producten en geeft een passend advies. De uitvoerende mannen waren uiterst secuur, netjes en specialistisch.
Nogmaals echt top!
Henri Kunst
Erg tevreden. Vak mensen die hun werk super uitvoeren. Geen nawerk van gehad.
Uitstekend! erg klantvriendelijk en behulpzaam om de zaak weer netjes op z'n plek te krijgen.