Zaak bestond 30 jaar. Was een super geslaagd feest, van de gasten en ons zelf alle complimenten aan Anoek en haar crew. Eten en drinken was in één woord SUPER. Heb ook echt geen verbeter...Zaak bestond 30 jaar. Was een super geslaagd feest, van de gasten en ons zelf alle complimenten aan Anoek en haar crew. Eten en drinken was in één woord SUPER. Heb ook echt geen verbeter puntje. Iedereen van Thalassa BEDANKT!!!!!!
Jan van Heteren / BKN - Technische Dienst
Ons afdelingsuitje is zeer geslaagd. Niets dan positieve reacties van de collega's. Een middag door de Rotterdamse havens gevaren, genoten van de heerlijke hapjes en uitstekende maaltijd. Een...Ons afdelingsuitje is zeer geslaagd. Niets dan positieve reacties van de collega's. Een middag door de Rotterdamse havens gevaren, genoten van de heerlijke hapjes en uitstekende maaltijd. Een aanrader.
Siem en Elly van den Berg
We hebben vorige week ons 50-jarig huwelijksjubileum gevierd op de Thalassa. We zijn zeer te spreken over het geheel, vanaf de eerste contacten tot en met de eindafrekening. Het feest zelf was goed...We hebben vorige week ons 50-jarig huwelijksjubileum gevierd op de Thalassa. We zijn zeer te spreken over het geheel, vanaf de eerste contacten tot en met de eindafrekening. Het feest zelf was goed georganiseerd, de bediening was prima en het eten heerlijk. Iedereen kon op het hele schip kijken. Als we nog eens iets te vieren hebben denken we zeker aan de Thalassa!
A.H.M.M. Balk
Voor de derde keer familiedag op de Thalassa (eerste keer met nieuwe bedrijfsvoering). dit zegt genoeg
kees en Nellie Oudwater
GEWELDIG. 22 juli 2022 hebben we met familie en vrienden onze 50 jarige trouwdag gevierd. De Thalassa lag voor ons afgemeerd aan De Esch waarna we voor een prachtige tocht via van Brienenoord...GEWELDIG. 22 juli 2022 hebben we met familie en vrienden onze 50 jarige trouwdag gevierd. De Thalassa lag voor ons afgemeerd aan De Esch waarna we voor een prachtige tocht via van Brienenoord een rondje via Noord, Oude Maas en de NieuweMaas, langs de skyline van Rotterdam voerden. Met drankjes en een geweldig walking diner werden we verwend door Anoek en haar attente en vriendelijk collega's. Ook willen we een compliment geven aan de chefkok. Michel vertelde ons dat het aan niets zou ontbreken. Hij had gelijk. Mede door zijn inbreng en tips kijken we terug op een geweldig feest. Dankjewel Kees en Nellie
Anneke en Ben van der Ham
1 juli 2022 Vijf jaar getrouwd, met kinderen, kleinkinderen en onze gasten Zo'n heerlijk schip, met fantastische kombuis Chef en zeer hartelijke bemanning. Top avond gehad met 50 personen....1 juli 2022 Vijf jaar getrouwd, met kinderen, kleinkinderen en onze gasten Zo'n heerlijk schip, met fantastische kombuis Chef en zeer hartelijke bemanning. Top avond gehad met 50 personen. Bedankt Thalassa Bemanning.
Geert-Jan en Ellen Scholtens
Na 2 jaar uitstel ons inmiddels 52 jarig huwelijksfeest gevierd, samen met 75 gasten aan boord van de Thalassa. In één woord geweldig, in alle opzichten.
Jolanda
Voor de 2e maal ons feest gevierd op de Thalassa en wederom TOP verzorgd! Prachtige boot, vriendelijk personeel (voor 1 jongen was het zijn 1e dag, nou top hoor. Die moet je houden Michel ;-))...Voor de 2e maal ons feest gevierd op de Thalassa en wederom TOP verzorgd! Prachtige boot, vriendelijk personeel (voor 1 jongen was het zijn 1e dag, nou top hoor. Die moet je houden Michel ;-)) Eten super lekker en in overvloed, zo ook de bittergarnituur. We hebben alleen maar positieve reacties gehad. Voor nou een nog eens, hopelijk!
Leontine en Teun
Op 28 mei 2022 hebben we ons liefdesfeest gevierd. Het was in één woord geweldig. Het vooraf meedenken door Michel; de kapitein die kleinzoon Simon van 6 het roer gaf; het verrukkelijke walking...Op 28 mei 2022 hebben we ons liefdesfeest gevierd. Het was in één woord geweldig. Het vooraf meedenken door Michel; de kapitein die kleinzoon Simon van 6 het roer gaf; het verrukkelijke walking dinner, geserveerd door een top crew; de algehele feestelijke sfeer aan boord van de mooie Thalassa, het was allemaal onvergetelijk!
E. Bravenboer
3 Oktober het Jubileum gevierd van onze vereniging. Mede dankzij Michel en de gehele crew was het een supergezellige, onvergetelijke middag. de Thalassa was en is nog steeds de aanrader als je een...3 Oktober het Jubileum gevierd van onze vereniging. Mede dankzij Michel en de gehele crew was het een supergezellige, onvergetelijke middag. de Thalassa was en is nog steeds de aanrader als je een gezellige gelegenheid zoekt.