Ben Wielders

Eigenlijk uitstekend.

Ga zo door.

Amalix

De levering was bij deze bestelling vrij traag, doordat er geen track-and-trace gegevens zijn kan je ook niet zelf opzoeken waar de levering zich bevindt. Over het algemeen tevreden over deze... De levering was bij deze bestelling vrij traag, doordat er geen track-and-trace gegevens zijn kan je ook niet zelf opzoeken waar de levering zich bevindt. Over het algemeen tevreden over deze webwinkel

Beschrijf hier uw ervaring

Track and trace voorzien zodat de levering zelf kan opgevolgd worden.

Reactie Redlelie-filters.nl:

Direct na ontvangst van uw bestelling hebben wij die aangeboden aan DHL, wij kunnen dat dus niet sneller. De levering heeft 1 week geduurd en dat is lang, er zit echter een weekend in en het pakket... Direct na ontvangst van uw bestelling hebben wij die aangeboden aan DHL, wij kunnen dat dus niet sneller. De levering heeft 1 week geduurd en dat is lang, er zit echter een weekend in en het pakket gaat naar België en dan zijn wij helaas afhankelijk van de bezorgdienst. We geven voor Nederland 3 a 4 dagen op en verstrekken op verzoek de track & trace code zoals vermeld op onze site.

Frans van Esch

Na de eerste bestelling binnen te hebben gekregen kan ik nog niet zoveel zinnigs vertellen.

Beschrijf hier uw ervaring

Vreemd dat op Maandag mijn bestelling bij Red Lelie werd verzonden en deze de zaterdag erna pas werd geleverd. (DHL)
(1e en 2e Kerstdag, donderdag 25 en vrijdag 26 december, zat er in...
(1e en 2e Kerstdag, donderdag 25 en vrijdag 26 december, zat er in mijn geval wel tussen.)

Reactie Redlelie-filters.nl:

Wij geven op dat de bezorging via DHL 3 a 4 dagen duurt, daar kunnen wij niets aan veranderen.
Het pakket is maandag de 22e voor verzending aangeboden en zou dus 25 of 26 December normaal gesproken bezorgd worden, maar omdat dit de kerstdagen zijn en er geen bezorging is, is het de 27e geworden en dat is binnen de door ons opgegeven tijd.

A J M de Kok

Heb ervaring met de goede service wanneer er iets verkeerd gaat met een bestelling

de Lange

Uitstekend.

Beschrijf hier uw ervaring

Uitleg wat het verschil tussen de te bestellen filters mogelijkheden bij bv agpo na 2001

Stef Moes

Perfect

Beschrijf hier uw ervaring

Op deze positieve weg doorgaan.

S. Woudstra

Klantgerichte benadering.

Nvt.

Reactie Redlelie-filters.nl:

Wij beweren niet dat Nederland met G3 niet voldoet aan de internationale norm, dat is een misverstand. G3 is de norm die de meeste fabrikanten voorschrijven en die norm nemen wij dan ook over, wij... Wij beweren niet dat Nederland met G3 niet voldoet aan de internationale norm, dat is een misverstand. G3 is de norm die de meeste fabrikanten voorschrijven en die norm nemen wij dan ook over, wij adviseren echter wel om M5 filters te gebruiken die filteren 97,8% en zorgen zo voor een beter leefklimaat. In veel landen wordt zelfs G4 en F7 gebruikt.

Kenis Alexander

Super, al een paar keer besteld, altijd snel en correct een hoogwaardig product geleverd gekregen.

Beschrijf hier uw ervaring

Was niet 100% zeker dat ik jet juiste product bestelde omdat er geen specifieke fotos op de website staan

Elting

Prima, duidelijke informatie over de bestelling en snelle levering

Arjan Lautenbach

Snel, simpel, goedkoop: uitstekend!