van Lier

Goed, op leversnelheid en info hierover na

Beschrijf hier uw ervaring

de informatie over vertraagde levering door vakantieperiode heb ik niet gezien. Per mail is dit na vragen van mijn kant aangegeven. Ook tijdens bestellen niet gezien

Reactie Redlelie-filters.nl:

Wij hebben zowel op de vakantiepagina en de startpagina gemeld dat we in de week van 4 tot 9 Mei geen filters kunnen verzenden. Voor dit ongemak bieden we 5 % korting middels een code en ook dit... Wij hebben zowel op de vakantiepagina en de startpagina gemeld dat we in de week van 4 tot 9 Mei geen filters kunnen verzenden. Voor dit ongemak bieden we 5 % korting middels een code en ook dit heeft u gemist. De order is direct 11 Mei uitgeleverd en wij verlenen t.z.t. alsnog de vakantie korting.

Otten

van Rijsselt-Oosterhuis

Prima service, het was meteen duidelijk welke filters ik nodig had. Ze waren snel binnen. Ondanks de gebruiksaanwijzing was het nog wel even puzzelen hoe ze in het apparaat moesten.

Beschrijf hier uw ervaring

Ik zou een afbeelding bij de gebruiksaanwijzing wel kunnen waarderen.

Luca Belforte

Perfect. Rapidly delivered and good product. will order again

Beschrijf hier uw ervaring

Web site could be modernized

marco

Snelle levering, goede prijzen, en altijd vriendelijke klantenservice

nn

nee

Daems Justine

Via vrienden gehoord en tevreden over de service.

Goede en snelle levering. Prima filters met goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook per e-mail snel antwoord op vragen. Denken met je mee!

Beschrijf hier uw ervaring

Ook meer aanwezig zijn op social media. Wellicht ook tips delen hoe je in je huis voor een optimale luchtkwaliteit kunt zorgen.

Petra

Snelle levering, goed product

Rob

Snelle levering, goede terugkoppeling op de bestelling, goede prijzen. Top!