Kwaliteit
Resultaat
Advies
Nazorg
Communicatie

Fijne ervaring met Regge Tegels en Vloeren! Personeel wist mij overal goed te adviseren over het product, echte vakkennis. Levering ging ook goed, geleverd op de plek en tijd die mij het beste... Fijne ervaring met Regge Tegels en Vloeren! Personeel wist mij overal goed te adviseren over het product, echte vakkennis. Levering ging ook goed, geleverd op de plek en tijd die mij het beste uitkwam! Echte aanrader dus.

Echte vakmensen die weten waar ze het over hebben.

H.Mensink

Betrouwbaar- eerlijk en goede service

komen afspraken na

net

Judith Scholten

Wij zijn super tevreden over de levering van de tegels. Ze denken goed met je mee, komen met ideeën. Snelle levering. En uiteraard de scherpe prijs.

De korte lijntjes intern. Ik merkte dat er snel interactie plaatsvond tussen de collega's waardoor ik bij vragen gelijk terugkoppeling kreeg. Dat vind ik zelf erg prettig.

Door een kennis doorverwezen en we zijn ontzettend blij ermee. Regge Tegels zijn vakkundig en vriendelijk, zonder al teveel poespas.

Meedenkend en vakkundig over het leggen en de tegels. Flexible in de snelheid van leveren en organiseren van een Tegelzetter.

Vloer moet echt als allerlaatste gelegd worden ipv als eerste ivm voegvervuiling.

Sanders te Borne

Zeer goede ervaring met Regge Tegels te Enter. Via vrienden ben ik in contact gekomen met dit bedrijf. Zeer vriendelijke medewerkers en erg deskundig! Ze hebben geholpen om de juist tegel voor onze... Zeer goede ervaring met Regge Tegels te Enter. Via vrienden ben ik in contact gekomen met dit bedrijf. Zeer vriendelijke medewerkers en erg deskundig! Ze hebben geholpen om de juist tegel voor onze nieuwbouwwoning te vinden, hadden een goed idee over de kleur van de voegen en konden tegen goede prijzen snel leveren.

Deskundig advies, scherpe prijzen en zeer vriendelijke medewerkers.

Ga zo door!

Roderick

Super klantgericht, vriendelijk, goede prijs en kwaliteit! Gezien onze haast, hebben we in 1 ochtend 4 of 5x heen en weer gebeld, waardoor onze bestelling direct meekon met vrachtverhuur vanuit... Super klantgericht, vriendelijk, goede prijs en kwaliteit! Gezien onze haast, hebben we in 1 ochtend 4 of 5x heen en weer gebeld, waardoor onze bestelling direct meekon met vrachtverhuur vanuit Italie. Bart en Lotte waren geweldig. Tijdens ons hele verhuis- en verbouw proces is dit oprecht de beste ervaring die we hebben gehad. Communicatie was helder en tot slot was onze keramische parker vloer ook nog strak gelegd!

Ze zetten letterlijk de klant op de eerste plaats.

M. Huiskes

Regge Tegels is goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen/trends en beschikken over veel productkennis. Ze hebben mij zeer goed geadviseerd en door hen heb ik verrassende keuzes kunnen maken... Regge Tegels is goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen/trends en beschikken over veel productkennis. Ze hebben mij zeer goed geadviseerd en door hen heb ik verrassende keuzes kunnen maken in het project en leerde ik nieuwe producten kennen.

De medewerkers schakelen snel en weten wat ze verkopen. Ze zijn op de hoogte van de markt en weten de klant positief te verrassen.

Fam. uit Zwolle

Zeer ervaren verkoper, gaf goed advies. Was uitermate klantvriendelijk.

Ruime sortering en goede adviseurs.

D. Smit

Goede ervaring, planning was wat onduidelijk. Communicatie tussen verkoop en uitvoering kan beter.

Uitvoering goed georganiseerd, mooi werk geleverd en netjes opgeruimd.

Fam Helmink

Top service en leuke vakbekwame mensen

Goede Service en prettig ontvangen
Veel keuze in het assortiment