Kwaliteit
Advies
Nazorg
Communicatie

Deventer

Voor onze nieuwbouwwoning hebben wij door Regge Tegels & Vloeren de gehele begane grond laten betegelen met keramisch parket. Goede ervaring met dit bedrijf en een goede tegelzetter voor een strak... Voor onze nieuwbouwwoning hebben wij door Regge Tegels & Vloeren de gehele begane grond laten betegelen met keramisch parket. Goede ervaring met dit bedrijf en een goede tegelzetter voor een strak resultaat!

Korte lijnen, de klant centraal stellen , scherpe prijsstelling en een goede tegelzetter

Birgitta

Vanuit het zuiden kwam ik op de site van Regge tegels. Ik was nieuwsgierig en ben naar hun kleine showroom gereden, waar ik zeer behulpzaam en vriendelijk werd ontvangen, zodat ik me meteen op mijn... Vanuit het zuiden kwam ik op de site van Regge tegels. Ik was nieuwsgierig en ben naar hun kleine showroom gereden, waar ik zeer behulpzaam en vriendelijk werd ontvangen, zodat ik me meteen op mijn gemak voelde. Ik kreeg een tegel mee naar huis om aan mijn man te kunnen laten zien. Ze hebben alles gedaan om een scherpe offerte voor ons te maken. Hebben ons gedurende hele proces heel goed op de hoogte gehouden bijv. wanneer de tegels vanuit Italie onderweg waren. Wij moesten een deel van de tegels eerder hebben. Toen kwamen ze zelf met het idee om de tegels in twee keer te brengen zonder extra kosten. Op de tweede dag van levering kon de vrachtwagen de tegels niet bij de woning lossen en heeft Regge tegels een loonwerker gebeld om ze alsnog op ons terrein te laten zetten. De tegels zijn nu voor een deel al gezet door onze tegelzetter. Het zijn klasse tegels zegt de tegelzetter met bijna geen maatverschil! Binnenkort zult u foto s op de site van Regge zien als onze badkamers klaar zijn. Wij hebben Lassen gebruikt van Fondovalle voor de badkamers en voor de gehele begane grond Hood. Kortom: goede service, betrouwbaar, gunstige prijzen, kwaliteit tegels.

Alle medewerkers van Regge communiceren goed en iedereen weet waar het over gaat. Je kunt merken dat het een goed sterk team aan medewerkers is.

Geen enkel verbeterpunt!

Familie Bosma

Eigenlijk niets dan lof. De afspraken werden goed na gekomen. De prijzen zijn zeer scherp en de aanbevolen tegelzetter bleek een echte vakman. Wij kunnen Regg-tegels dus zonder meer van harte... Eigenlijk niets dan lof. De afspraken werden goed na gekomen. De prijzen zijn zeer scherp en de aanbevolen tegelzetter bleek een echte vakman. Wij kunnen Regg-tegels dus zonder meer van harte aanbevelen

Zeer scherp prijzen en vakkundig personeel. Regge werkt nauw samen met meerdere tegelzetters en maakt een keuze op basis van het werk en wensen van de klant. Bij ons pakte dat perfect uit.

Klein minpuntje. Het beloofd schoonmaakpakket (service) kwam een paar dagen later dan verwacht.

Bouwbedrijf D. Smit

Prettig en voor herhaling vatbaar.

Geholpen door Lotte, zeer vriendelijk en behulpzaam. Zullen het een ieder aanraden.

Marc Hengelo

In 1 woord. " Fantasisch!" Klein en jong bedrijf met zeer veel kennis van zaken. Geen grote showroom waar je voor betaald maar wel alle merken in huis en veel keuze. Goeie service correcte... In 1 woord. " Fantasisch!" Klein en jong bedrijf met zeer veel kennis van zaken. Geen grote showroom waar je voor betaald maar wel alle merken in huis en veel keuze. Goeie service correcte afhandeling zelf bij nabestelling van ons tegels deden ze hun uiterste best. En last but not least ook een goede scherpe prijs.
Dus echt een aanrader.

In mijn ogen een bedrijf zoals ze allemaal moesten zijn. Vooral zo door gaan.

Henrik

Kordate service, afhandeling en terugkoppeling

nvt

Howard en Elles Scheckner-Koole

Wij zijn erg tevreden met de tegels die door Regge Tegels zijn geleverd. Zij hebben een prachtige collectie tegels. Snel, flexibel en deskundig advies zijn 3 dingen die bij ons opkomen. Wij raden... Wij zijn erg tevreden met de tegels die door Regge Tegels zijn geleverd. Zij hebben een prachtige collectie tegels. Snel, flexibel en deskundig advies zijn 3 dingen die bij ons opkomen. Wij raden dit bedrijf zeker aan. Howard en Elles Scheckner-Koole

Keramisch parket inclusief vloerverwarming.

Ondanks latere begin, alles binnen verwachte tijdbestek geinstalleerd en afgehandeld. De gehele vloer ligt er uiteindelijk netjes in.

Ook ongevraagd advies met betrekking tot onderhoud wordt op prijs gesteld.
Snellere en alerte reactie op afspraken en mail kunnen irritatie voorkomen.

Geert de Vries, Veendam

Erg prettig ervaren, goede communicatie en beloftes worden stipt nagekomen.

de tip dat de gevraagde 2 weken later in de aanbieding kwam, super meegedacht en goed met je werk bezig.

vraag over advies mist de mogelijkheid om aan te geven dat klant zelf een specifiek merk en type enz reeds heeft uitgezocht

M. Middelveld

Onze ervaring met Regge-tegels is (wat wij hieronder ook al aangeven) op alle punten uitstekend te noemen