Kwaliteit
Advies
Nazorg
Communicatie

Ronny Roescher

Zeer klantvriendelijk flexibel en door korte lijnen prettig om mee te werken!

Servicegericht en oplossend

Mozaik is voor de een wat anders dan voor de ander.

Gijs de Jong

Op zoek naar keramiek parket, zijn wij bij Regge tegels uitgekomen. De service, aandacht en offerte zijn moeilijk ergens anders te vinden.
De kwaliteit van de bestelde materialen was subliem...
De kwaliteit van de bestelde materialen was subliem (gemeld door de tegelzetter), er was geen tegel met een afwijking.
Het eind resultaat is heel fraai geworden, al vijf mensen herkenden niet dat de tegels geen hout waren.
Ga altijd bij Regge Tegels langs om alternatieven voor je tegels te vinden.

Zeer persoonlijk advies en de mogelijkheid diverse versies thuis te kunnen bekijken.
Dit is heel belangrijk ivm licht inval en meubilair.

Daarbij is de offerte zeer concurrerend,...
Dit is heel belangrijk ivm licht inval en meubilair.

Daarbij is de offerte zeer concurrerend, het is altijd slim om bij Regge Tegels langs te gaan.

Geen!
De service, persoonlijke aandacht, vriendelijkheid en kwaliteit zijn van het aller hoogste niveau!!

ben smeijers rijssen

Ervaring met Regge-Tegels is goed. Ze doen wat ze afspreken.

Ervaring met Regge-Tegels is goed. Ze doen wat ze afspreken.

ga zo door

Milou

Ik heb alles telefonisch besteld. Dat ging heel ontspannen en snel en duidelijk. De verkoper dacht met me mee en heeft precies genoeg en zinvolle informatie verstrekt.

Ja, zie mijn inleiding

Mijn 2e bestelling zou aan de deur bezorgd worden maar de bezorger heeft mij gevraagd naar het industrieterrein hier in de buurt te komen. dit ivm grote vrachtwagen. Op zich geen probleem voor mij,... Mijn 2e bestelling zou aan de deur bezorgd worden maar de bezorger heeft mij gevraagd naar het industrieterrein hier in de buurt te komen. dit ivm grote vrachtwagen. Op zich geen probleem voor mij, maar hierdoor vond ik de bezorgkosten wel te hoog.

Fijn contact en goede kwaliteit in product, dienst. Alleen communicatie over voorbereiding van de vloerverwarming was vewarrend en inhoudlijk niet goed. Prima uitgepraat overigens.