Goede ervaring. Snelle levering/omruiling, vriendelijke mensen
Chris Veldman
Ik heb een container besteld en deze is direct de volgende dag bezorgd in deze drukke tijd waren zij de enige die dat voor elkaar kregen. een telefoontje en het werd de volgende dag opgehaald
E. Brouwer
Snelle service, chauffeur was op tijd en denkt mee met plaatsing container.
M ploeger
Prima geregeld! Snel en vriendelijke chauffeurs
Anita Van Gogh
Zeer vriendelijk geholpen, snelle levering en ophalen ook volgens afspraak, geen negatieve punten!!!
Koning
Snelle service en chauffeurs waren bereid de bak perfect naar keuze te plaatsen en op te halen.
Aadstambouw
Makkelijk te gebruiken
Kevin Neblett
Heel handig
Anneke
Prima service!
J.G. Vels
Mijn eerste ervaring met RegioContainer is echt prima! Alle contacten waren klantvriendelijk, men is alle afspraken nagekomen en zelfs omdat mijn bestelling niet leverbaar was, heeft men een grotere...Mijn eerste ervaring met RegioContainer is echt prima! Alle contacten waren klantvriendelijk, men is alle afspraken nagekomen en zelfs omdat mijn bestelling niet leverbaar was, heeft men een grotere container geleverd met daarbij weer duidelijke uitleg hoe met groter formaat omgegaan kon worden. Tot slot heb ik, zogezegd, ook geen ‘lelijke addertjes’ onder het gras kunnen bemerken.