Conny Stassen - Seegers

Snel geregeld! Vriendelijk

Alles goed geregeld, duidelijke website, ook telefonisch goed bereikbaar en goed advies gekregen. De container kwam keurig op tijd en 1 werkdag nadat ik belde dat hij opgehaald kon worden, werd hij... Alles goed geregeld, duidelijke website, ook telefonisch goed bereikbaar en goed advies gekregen. De container kwam keurig op tijd en 1 werkdag nadat ik belde dat hij opgehaald kon worden, werd hij keurig opgehaald. Alles helemaal prima!!

Pisters

Ik werd goed geholpen over de keuze van de container. Na telefonisch overleg, werd de container snel geleverd. Duidelijke informatie ontvangen over wat wel en niet in de container mag. Via de mail... Ik werd goed geholpen over de keuze van de container. Na telefonisch overleg, werd de container snel geleverd. Duidelijke informatie ontvangen over wat wel en niet in de container mag. Via de mail bevestiging ontvangen met een hyperlink om de container weer op te laten halen. Uiteraard kan dit ook telefonisch geregeld worden. Ik heb het contact met regio containers als zeer prettig ervaren en kan een ieder dit bedrijf aanraden. Voor de volgende klus zal ik zeker weer regio container inschakelen.

Subliem dak

Goede service, en fijne communicatie.
Afspraken worden altijd nagekomen en er wordt meegedacht met de klant. Zeker een aanrader, mvg Subliem dak

onderhoudsbedrijf van der Linden

Snel geregeld en komen alle afspraken na

Marius

Goed contact telefonisch ,

Nvt

Positief, snelle reactie na aanmelding

Breevaart

Prettig bedrijf om mee te werken. Helaas haal en breng afspraken schommelen wel eens. beter regelen.

R WIJNNOBEL

Hele goede service

Melissa

Duidelijk informatievoorziening en snelle levering van de aangevraagde 3m3 bouwafval container. Goede klantenservice.