Vriendelijk aan de telefoon, mag alles vragen.
Duidelijke info en advies.
Afhandeling snel en goed.

Deze keer een hele goede ervaring: de container is op tijd geleverd, van te voren heeft de chauffeur mij gebeld zodat wij de juiste plaats van plaatsing van de container konden bepalen. Vervolgens... Deze keer een hele goede ervaring: de container is op tijd geleverd, van te voren heeft de chauffeur mij gebeld zodat wij de juiste plaats van plaatsing van de container konden bepalen. Vervolgens is de container ook op de afgesproken dag opgehaald.
De vorige keer had ik een slechte ervaring qua ophalen met de container: het duurde toen heel lang voordat de container werd opgehaald. Had vast met de vakantieperiode te maken, maar toch.

Positief, duidelijke telefonische uitleg.

Verbeek

Goed en duidelijk advies. Snelle levering.
Via de mail ook altijd info en bevestiging van de afspraken. Week voor afloop huur periode netjes via de mail hierover op de hoogte gesteld.

Duidelijke website, gemakkelijk de juiste container kunnen vinden. Leveren conform afspraak. Gemakkelijk aangeven om de container weer op te halen.

Peter Reydon

Goede service. Misschien wat prijzig.

Hans Oerlemans

Maakt prima afspraken. Doen hun best om de container een zo goed mogelijke plaats te geven.

Prima service, prima levering, prima ophalen.

Via internet besteld en de volgende dag neergezet. Ophalen ging op dezelfde manier. Geen problemen, korte lijnen dus!

Senada Kovacevic

Professionele mensen snelle levering zakelijke dienstverlening.