Ik huur al jaren mijn containers bij Regiocontainer, ben zeer tevreden!!
Piet meeuwisen
Fijn bedrijf die de afspraken nakomt!
A Hoogenboezem
Mijn ervaring is bijzonder slecht met dit bedrijf, bij het brengen geeft de chauffeur je een belletje als hij binnen half uur bij de bestemming is, bij het ophalen van de container niet, zodat ik...Mijn ervaring is bijzonder slecht met dit bedrijf, bij het brengen geeft de chauffeur je een belletje als hij binnen half uur bij de bestemming is, bij het ophalen van de container niet, zodat ik niet in de gelegenheid ben om er 5 nagenoeg lege zakken uit kan halen en dit mij dus een boete van €110,- krijg?! Vervolgens een medewerker, Bjorn, aan de telefoon gehad die zegt dat ik dat maar aan had moeten geven. Maar het lijkt mij volstrekt belachelijk dat dit zo maar kan.
Nico Oudman
Maandag 17 december een 6 kuub container bij u gehuurd. U geeft mij de mogelijkheid om een voorkeur aan te geven voor tijdstip plaatsing 's ochtends of 's middags. Ik geef aan: 's ochtends, maar dat...Maandag 17 december een 6 kuub container bij u gehuurd. U geeft mij de mogelijkheid om een voorkeur aan te geven voor tijdstip plaatsing 's ochtends of 's middags. Ik geef aan: 's ochtends, maar dat gebeurt niet. Om 13.00 uur bel ik waar de container blijft. Antwoord: Wordt tussen 14.00 en 15.00 uur geplaatst. Het wordt tenslotte 15.30 uur. Tja, dit verdient niet de schoonheidsprijs, vind ik.
F v Wageningen
Wat ik erg belangrijk vind in z'n algemeenheid, is communicatie. Dat is uitstekend verlopen, ook via de telefoon. Iemand die rustig praat en goed luistert. Dank u, ga zo door.
Zeer goede en snelle service
Snelle levering.
Moritz
Die was helaas heel slecht, niet het werkelijke werk door de firma Maton uit Waalwijk maar de wijze waarop de aut. via computer alles voor het bedrijf indekt met de fout altijd bij de klant....Die was helaas heel slecht, niet het werkelijke werk door de firma Maton uit Waalwijk maar de wijze waarop de aut. via computer alles voor het bedrijf indekt met de fout altijd bij de klant. Bestelling per telefoon geplaatst op donderdag 13 gevraagd levering maandag 17 ophalen dinsdag 18. Bevestiging komt levering donderdag 13 over ophalen blijft men vaag. Gebeld donderdag klopt niet maandag 17 leveren ja dat was begrepen kom ook dinsdag halen want de container staat flink in de weg. Dinsdag niet gehaald woensdag morgen 19 om 7 uur mijn prive hekwerk rond die tijd nog dicht. Maton bevestigde dat niet dinsdag bij hun gepland was maar woensdag dit vertelde ze mij dinsdag avond 17 uur nee we komen morgen doe U hekwerk maar dicht vanaf halfzacht open is in een villa wijk toch normaal wij zijn geen bouwput. Inmiddels is ook na duidelijk overleg de extra rekening van 125 binnen ons gevoel hierbij ? Hun aut sijsteem en bedrijfsvoorwaarden zijn gericht op 1 ding zelf alles indekken en 125 eu extra winst met verve vaak. Innen trachten te halen. Muisje krijgt bij ons een staartje
M voskuil
Ik ben zeer tevreden ze brengen de container wanneer je wil en wordcök mooi op tijd weer op gehaald Ik heb geen negatieve. Reacktie op Heel erg bedankt alleen het is best prijzig...Ik ben zeer tevreden ze brengen de container wanneer je wil en wordcök mooi op tijd weer op gehaald Ik heb geen negatieve. Reacktie op Heel erg bedankt alleen het is best prijzig voor mensen met een laag inkomen Mvg Marianne voskuil
Suze Ridder
Erg tevreden snel mensen aan de telefoon goed geregeld. 👍 Groet Suze Ridder.