Gerrie Evers

Goede service

De chauffeur die de container kwam brengen was hem al aan het lossen zonder mij gesproken te hebben, uiteraard precies op de plek waar ik hem niet wilde hebben. Op zaterdag container aangemeld voor... De chauffeur die de container kwam brengen was hem al aan het lossen zonder mij gesproken te hebben, uiteraard precies op de plek waar ik hem niet wilde hebben. Op zaterdag container aangemeld voor ophalen, daar staat bij dat hij dan maandag wordt opgehaald, dus ik denk geen notities nodig. Echter bij de bevestiging van de afhaalopdracht wordt erop gewezen dat hiervan afgeweken kan worden en dat dit enkele werkdagen kan duren. Ik een mailtje er achteraan gedaan, werd snel beantwoord dat ze hun best gingen doen maar geen garantie. Maandag word ik dan gebeld dat het dinsdagochtend wordt. In mijn geval vervelend omdat ik hiervan melding moet doen bij de gemeente ivm parkeervergunningen gebied. Verder is wel precies de container afgeleverd die ik had besteld en was het contact en de service correct. Ook een goede prijs, dus alles bij mekaar een goede voldoende.

Harry Lubbers

Goede service aan de telefoon kort en duidelijk

1. Bestuder van vrachtauto had de container op de stoep aan de overkant gezet, terwijl plaats was op de stoep voor het adres. 2. de container kon niet de zelfde dag opgehaald worden. Heeft dus het... 1. Bestuder van vrachtauto had de container op de stoep aan de overkant gezet, terwijl plaats was op de stoep voor het adres. 2. de container kon niet de zelfde dag opgehaald worden. Heeft dus het het hele weekend voor de deur gestaan.
er was gevraagd om zosnel mogelijk op te halen i.v.m. film opnamen bij historisch pant van de gevangenis. Mvg, de HAAS, P.

Mohamed

Slecht slecht slecht ze doen wat ze willen jammer

Andrew Muller

Redelijk goed, beschrijving goed lezen. Scheelt een ritje voor jullie.

Willem Bastmeijer

De levering is prima, maar het ophalen laat op zich wachten ik heb al de buren al gewaarschuwt dat de bak donderdag opgehaald word en zaterdag dat ze weer ruimte moeten laten, maar maandag staat... De levering is prima, maar het ophalen laat op zich wachten ik heb al de buren al gewaarschuwt dat de bak donderdag opgehaald word en zaterdag dat ze weer ruimte moeten laten, maar maandag staat hij er nog steeds

Vriendelijk en behulpzaam telefonisch gesprek. Ik had een gesloten container besteld, er werd echter een open container geleverd. Dit was overigens geen probleem en uiteindelijk beter geschikt vor... Vriendelijk en behulpzaam telefonisch gesprek. Ik had een gesloten container besteld, er werd echter een open container geleverd. Dit was overigens geen probleem en uiteindelijk beter geschikt vor de klus. Containerwissel verliep probleemloos.

H. Hunefeld

Telefonisch vriendelijk, maar de informatie aan een particulier zoals ik voldoet niet.
De levertijd op de dag dat de container nodig met een marge van ruim 4 uur is niet echt ideaal.

Prima, snelle service