de Ronde

Heel gemakkelijk en snel, redelijke prijs.

In eerste instantie prima. Container netjes geleverd, ook precies waar ik omschreven had waar ik hem wou hebben staan. Echter bij het ophalen/omruilen van de container werd er veel langs elkaar... In eerste instantie prima. Container netjes geleverd, ook precies waar ik omschreven had waar ik hem wou hebben staan. Echter bij het ophalen/omruilen van de container werd er veel langs elkaar gecommuniceerd, zo had ik zondag online aangegeven dat de volle container opgehaald kon worden en direct een nieuwe besteld. Uiteindelijk kreeg ik donderdag de nieuwe container.

Ben tevreden met de afhandeling. Enig minpuntje is dat ik niet gebeld ben voor dat de container geplaatst is. Gelukkig was ik in de buurt en hoorde ik de vrachtwagen. Chauffeur was al bezig om de... Ben tevreden met de afhandeling. Enig minpuntje is dat ik niet gebeld ben voor dat de container geplaatst is. Gelukkig was ik in de buurt en hoorde ik de vrachtwagen. Chauffeur was al bezig om de container aan de verkeerde kant van de parkeerplaats te lossen. Hij was dan wel zo vriendelijk om de container alsnog op de aangewezen plek te zetten.

Sebregts

Prima geregeld. Container stond op prima plek .
Goede communicatie via de mail.

Nooit eerder een container gehad

Prima, makkelijk te bestellen, snelle levering. Het plaatsen van de container verder naast het huis i.p.v. aan straat, na overleg met de chauffeur, was geen enkel probleem.

Totaal onderhoud

Wouden snel een container huren , dat verliep allemaal goed en snel! Container geplaatst. Wij stuurde een mail terug dat het opgehaald kon worden.
Toen de container was opgehaald eind die...
Toen de container was opgehaald eind die middag kregen wij de volgende dag een mail met daarin dat wij €250 euro moeten betalen vanwege verkeerde afval in de container. Dat is duurder dan de container zelf!!! met een foto erbij met een soort plasticzeil en een kartonnenkoker. (wij hadden de container netjes achter gelaten) hoe het hoort en met het juiste puin erin. Dus wij hadden dat niet gedaan! Ik had contact opgenomen en heb uitgelegd dat wij de container hadden achter gelaten hoe het zo moeten en dat wij echter dan andere afval niet in de container hadden gedaan! Zijn antwoord was ja het is jullie verantwoordelijkheid! Nu zijn wij genoodzaakt €250 euro te betalen voor letterlijk niet eens 5 kg verkeerd afval wat makkelijk eruit gepakt kon worden want het lag er boven op. Ze wouden niet eens te gemoed komen. Er was geen 1 andere mogelijkheid!!!
Niet klantvriendelijk!!! Zo hoor je niet met je klanten om te gaan helemaal niet als ze er niks mee te maken hebben!!!!!

Gijs Oprins

Prima ervaring.