LET OP: Dit zijn oplichters! Onbeschoft en onbehoorlijk. Ze lijken iets goedkoper dan anderen, maar ze leveren niet wat beloofd wordt: Wij bestelden een 10m3 container, maar kregen er...LET OP: Dit zijn oplichters! Onbeschoft en onbehoorlijk. Ze lijken iets goedkoper dan anderen, maar ze leveren niet wat beloofd wordt: Wij bestelden een 10m3 container, maar kregen er een van 8m3 geleverd. Aan de telefoon krijg je te horen dat het heel normaal is om een kleinere bak te krijgen dan je bestelt, omdat de bak "immers tot 20 cm boven de rand gevuld mag worden en er dus meer in past". (Wat wij uiteraard al wisten en daarom nu ook een container van 10m3 namen ipv een kleinere). Ook na veel discussie en het opsturen van fotos met meetlinten erbij werd er nog steeds geen vergissing toegegeven. De bak werd niet geruild en ook kregen wij niet eerlijk het te veel betaalde bedrag teruggestort op onze rekening. Dit bedrijf is ronduit onbeschoft, klantonvriendelijk en inflexibel. Wij renoveren een hele stolp met bijgebouw en gaan nog heel wat containers nodig hebben het komende jaar, maar die gaan we zeker NIET bij dit bedrijf bestellen !
frank jansen
Service is goed ik vind het alleen slordig dat bij bestelling van een 6 kuub container in eerste instantie een 3 kuub container arriveert
Afspraken worden nagekomen. Na 18u moeilijker telefonisch bereikbaar. De ingevulde gegevens zijn later niet terug te vinden bij inloggen. Mijn order map was leeg terwijl de bestelling en betaling...Afspraken worden nagekomen. Na 18u moeilijker telefonisch bereikbaar. De ingevulde gegevens zijn later niet terug te vinden bij inloggen. Mijn order map was leeg terwijl de bestelling en betaling was afgehandeld.
M. Van Dongen
Ben heel tevreden, heb alleen 1 puntje. Toen ik mijn puin container bestelde bleek dat het bouwbedrijf ook deuren zou vervangen (hout dus) en moest ik mijn bestelling aanpassen in een puin container...Ben heel tevreden, heb alleen 1 puntje. Toen ik mijn puin container bestelde bleek dat het bouwbedrijf ook deuren zou vervangen (hout dus) en moest ik mijn bestelling aanpassen in een puin container met hout; dit verliep prima en heb ik de extra betaling snel voldaan en is de eerdere order geanuleerd. Dit leverde helaas problemen op met het layen ophalen van de container; afgesproken was dat donderdag de container opgehaald zou worden en ik kreeg een bevestigingsmail maar helaas niemand gezien afgelopen donderdag. In de middag gebeld en toen bleek dat de container met het eerste ordernummer was geanuleerd en dit ordernummer was gebruikt voor mijn ophaalorder. Vrijdagmorgen weer gebeld omdat ik geen bevestigingsmail had ontvangen en nadat de telefoniste navraag had gedaan is mijn container toch vrijdagmiddag opgehaald..was dus een administratief foutje maar verder zeer tevreden over jullie bedrijf en ik zal zeker week van jullie bedrijf gebruik maken als mijn renovatie van het huis weer verder gaat
Hele goede service. Hadden een 4m3 containwe besteld maar vonden wij te klein. Gebeld voor een 6m3. Allemaal prima geregeld . Geen probleem .
Goede voorlichting vragen worden serieus behandeld.
J de Boer
Service is prima geen klachten zeker een aanrader voor de volgende keer