Deze feedback komt te vroeg. De container staat nog steeds voor mijn deur. Dit , terwijl ik donderdag j.l. al meldde dat deze opgehaald kon worden. Heb vrijdag de hele dag mijn uiterste best...Deze feedback komt te vroeg. De container staat nog steeds voor mijn deur. Dit , terwijl ik donderdag j.l. al meldde dat deze opgehaald kon worden. Heb vrijdag de hele dag mijn uiterste best gedaan om voor de vrachtauto een plekje vrij te houden. Bovendien was toegezegd dat ik kort voor aflevering gebeld zou worden over tijdstip levering. Helaas.
Vriendelijk service via tel
Positief, zij het dat afhalen (te) lang duurde.
Ok
Wim De Brouwer
Voor het eerst en voor het laatst want we gaan na deze keer niet meer verhuizen en zeker niet meer verbouwen, het is mooi zo. De opslagcontainer was de beste oplossing, alle meubels en spullen...Voor het eerst en voor het laatst want we gaan na deze keer niet meer verhuizen en zeker niet meer verbouwen, het is mooi zo. De opslagcontainer was de beste oplossing, alle meubels en spullen op de oprit, mooi opgeborgen en voor een redelijk bedrag. Service was top, zeer tevreden en aan te bevelen omdat men per week kan huren en verlengen.
Goede ervaring, levering van container op afgesproken dag, ophalen idem.
C. van de Brug
Het was een goede ervaringen om met jullie te werken en is voor herhaling vatbaar vriendelijke groeten c van de Brug