Snelle levering, waardeloos in ophalen. Gevraagd maandags op te halen, de donderdag erop nog steeds niet opgehaald.
Zie onder
H. Steeaart
Komen afspraken levering niet na. Kon 15 kub container niet leveren. Cancelen container koste 100 euro, omdat hij al onderweg was. Niet waar
M de Roder
Snelle service
Goed bedrijf komen afspraken goed na prettig geholpen dus goede service
Nanda Herselman
Tot op heden twee containers besteld. De eerste was een dag voor de dag dat wij hem graag geplaatst wilde hebben. Dus redelijk laat met onze bestelling. Maar het is toch gelukt! Ik werd vriendelijk...Tot op heden twee containers besteld. De eerste was een dag voor de dag dat wij hem graag geplaatst wilde hebben. Dus redelijk laat met onze bestelling. Maar het is toch gelukt! Ik werd vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. De service is prima en het bestellen tot aan betalen gaat gemakkelijk. Ook de wisseling met de tweede container ging perfect. Voor het plaatsen hoefde wij niet thuis te zijn. Qua kosten is RegioContainer denk ik een van de voordeligste. Dus zeer tevreden klanten.