De ervaring was goed netjes oo tijd gebracht en terug gehaald
Heel vriendelijk te woord gestaan bij bestellen, vandaag bellen morgenochtend geleverd, vriendelijke chauffeur, kortom top service!?
Gemakkelijk , snel en goedkoop de container bestellen die je wenst
Anja Stabel
Netjes container geplaatst waar we om gevraagd hadden telefoontje met de mededeling dat hij geplaats was.
Caroline Wiggelinkhuizen.
Erg prettig. We wilden graag een container op kort termijn en dat hebben ze waar gemaakt. Ook toen we belden dat ze hem op konden halen,waren ze er de volgende dag. Prettig zo als alles...Erg prettig. We wilden graag een container op kort termijn en dat hebben ze waar gemaakt. Ook toen we belden dat ze hem op konden halen,waren ze er de volgende dag. Prettig zo als alles verlopen is.
Coolair Nederland
Zeer fijn, direkt contact en snelle service
Marion Droogleever
Op de site is veel info te vinden, maar ik twijfelde over de grote van de container. Na telefoon gesprek waarin alles duidelijk werd uitgelegd, kon de container al de volgende ochtend gebracht...Op de site is veel info te vinden, maar ik twijfelde over de grote van de container. Na telefoon gesprek waarin alles duidelijk werd uitgelegd, kon de container al de volgende ochtend gebracht worden. En werd keurig op de afgesproken dag weer opgehaald.