Telefonisch contact gezocht. Goed advies en informatie. Volgende dag stond de container voor de deur. Via een link in de mail doorgegeven dat de container kon worden opgehaald. Geen omkijken naar...Telefonisch contact gezocht. Goed advies en informatie. Volgende dag stond de container voor de deur. Via een link in de mail doorgegeven dat de container kon worden opgehaald. Geen omkijken naar gehad, is min of meer geruisloos opgehaald en je hoeft er niet voor thuis te blijven.
Opzoek naar container en uitgekomen bij praxis verhuur containers.goede site, en perfect geholpen bij bestelling ,levering van container was ok chauffeur vriendelijk en correct , ophalen ok je hoeft...Opzoek naar container en uitgekomen bij praxis verhuur containers.goede site, en perfect geholpen bij bestelling ,levering van container was ok chauffeur vriendelijk en correct , ophalen ok je hoeft niet thuis te zijn zolang je maar alles geregelt hebt voor afhalen container. toppie voor een volgende keer betsel ik weer via regiocontainer.
W van heteren
Goed bedrijf snelle levering
Arthur Norbruis
Levering zoals afgesproken en vriendelijke service
Wanderbox
Was ok
Bart Looijestijn
Vooraf laten informeren over welke container het beste zou zijn. We hadden iets meer afval dan voorzien, maar ze stelden zich flexibel op.
Jack Prinse
Net bedrijf zet de container netjes weg Misschien wel iets duurder maar wel mooie bakken Komen hem ook halen wanneer je belt. Ook een plus punt.
Kan niet anders zeggen dat ik een goede ervaring heb gehad met Regiocontainer. Zelfde dat container krijgen wanneer je belt al is het in de 1e daghelft ging helaas niet i.v.m. de planning maar...Kan niet anders zeggen dat ik een goede ervaring heb gehad met Regiocontainer. Zelfde dat container krijgen wanneer je belt al is het in de 1e daghelft ging helaas niet i.v.m. de planning maar dat was voor mij eigenlijk geen echt probleem. Plaatsen ging in goed overleg en het weghalen heb ik niet eens gemerkt.